reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Jak wasze poniedziałki ? Ja po długiej przerwie nadrabiam Was 🙈 u mnie w bloki remonty wiec żeby się wysłać poszłam sobie do kina😂😂😂

Załączniki

• IMG_8458.jpeg
    IMG_8458.jpeg
    811,3 KB · Wyświetleń: 68
Chodzi o te najtańsze, w biało-różowych opakowaniach. Też miałam jakieś zielone paskowe z Allegro i tam kontrolna kreska wychodziła wyraźnie bordowa, a tutaj jakieś takie nijakie te kolory.

Zobaczymy jutro wieczorem czy ciemnieje, czy blednie :) Przed chwilą miałam strasznie dziwny ból w macicy i chłop mnie już do szpitala chciał zawozić :p On strasznie panikuje jak mnie tylko coś zakłuje.
Ja miałam jakies pakowane po 30 szt ale wole domowe laboratorium

Jak wasze poniedziałki ? Ja po długiej przerwie nadrabiam Was 🙈 u mnie w bloki remonty wiec żeby się wysłać poszłam sobie do kina😂😂😂
Sprzątanie na maxa, przyniosłam sobie mole spożywcze w cukrze 😭 kuźwa cała paczka do wyrzucenia, niby pojedyncze sztuki ale przecież nie zostawię tego.

Te z ostatnio spałam w kinie. Mama się śmiała, że baba obok mnie tez spała 🤣
mam nadzieję, że byłaś bez dziecka i nie przyniosłas mu takiego wstydu jak mi mój ojciec, gdy jako 5latka byłam z nim na śpiącej królewnie, a on zaczął chrapać, a dwa rzędy za nami siedziała Magda K. (nazwisko pamiętam do dziś) z mojej grupy w przedszkolu i następnego dnia całe przedszkole wiedziało, że tata Bolilola chrapał wczoraj w kinie na śpiącej królewnie.

reklama
Dziewczyny doradzcie... Dziś wyniki bety i myślę czy nie jechać do mojej ginekolog (chociaż wizytę mam dopiero na 08.09) bo kończy mi się duphaston i nid wiem co dalej robić, czy mój lekarz rodzinny wystawi mi receptę? 😓
ja bym pojechała bo nie zawsze rodzinny wystawi receptę, w poprzedniej ciąży brałam duphaston, źle obliczylam kolejną wizytę, mój gin na urlopie więc poszłam do rodzinnego i dlugo musiałam się naprosic żeby mi wystawiła, pokazywałam badania itp. To bylo jeszcze przed covidem więc teleporady nie były tak rozwinięte. W sumie możesz też właśnie zadzwonić do gin i powiedziec jaka sytuacja

Do góry