aurii_orelii
Fanka BB :)
taaa bo my z tych nie srających i pierdzimy motykamiNawet nie wiesz jak uczucie w dupie jest niekomfortowe
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaa bo my z tych nie srających i pierdzimy motykamiNawet nie wiesz jak uczucie w dupie jest niekomfortowe
ja też staram się nadrobić, w pracy mam młyn i kiepskie samopoczucie, czuje że za kilka dni znów zacznie się nowy cykl...Jak wasze poniedziałki ? Ja po długiej przerwie nadrabiam Was u mnie w bloki remonty wiec żeby się wysłać poszłam sobie do kina
To @sylwica1410 chyba nie srataaa bo my z tych niesrających i pierdzimy motykami
Pokazcie mi jak wygląda taki wykres z peakiema masz może premom, żeby tam je wrzucić?
No i na wszelki wypadek by wypadało wykorzystać męża
WidzeeeeeNawet wyszczać się nie dadzą w spokoju
WspółczujeSprzątanie na maxa, przyniosłam sobie mole spożywcze w cukrze kuźwa cała paczka do wyrzucenia, niby pojedyncze sztuki ale przecież nie zostawię tego.
Przecież napisałam BiedactwoTo @sylwica1410 chyba nie sra
niestety ale za e-recepte 80zl i jednak wcisnelam sie na konsultacje dziś na 18:30 żeby dopytać o inne rzeczyja bym pojechała bo nie zawsze rodzinny wystawi receptę, w poprzedniej ciąży brałam duphaston, źle obliczylam kolejną wizytę, mój gin na urlopie więc poszłam do rodzinnego i dlugo musiałam się naprosic żeby mi wystawiła, pokazywałam badania itp. To bylo jeszcze przed covidem więc teleporady nie były tak rozwinięte. W sumie możesz też właśnie zadzwonić do gin i powiedziec jaka sytuacja
Proszę w załączniku przykładowy mój z lipca.Pokazcie mi jak wygląda taki wykres z peakiem