reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Tak! :) akurat miałam dzisiaj staremu zamawiac, to i sobie przy okazji coś kupię w takim razie :D
1. Pueria standardowo
2. Magnez z Yango
3. Cholina plus Inozytol z Yango
4. Kurkumina, kadzidłowiec, imbir z Yango - to na endometriozę przeciwzapalnie
5. Witamina D3 plus K2 jakaś randomowa buteleczka z pipetą
6. Kwasy Omega 3 strong z SFD
7. Witaminy dla ćwiczących z Atoma połowę dawki.
Do tego oprócz wypadów do maczka była też dieta przeciwzapalna. Inspirowalam się Michałem Kotem z instagrama i jeszcze paroma innymi profilami. Kiszonki, smoothie z buraka, pestki dyni, shake z malinami i olejem lnianum lub siemieniem, dużo orzechów, jaj i ryb. Do tego kupiłam sobie fizjo piłkę, na której masowałam krocze lub też po prostu siedziałam oglądając filmy.

Ostatnia edycja:
A powiedz, Twój chłop też coś suplementuje? Podrzucisz?😅 bo zakładam, że wiesz lepiej niż on co bierze 😀
Mój mąż bierze witaminy z Atoma dla ćwiczących, FertilMan plus i kwasy Omega.
Bral też Heparegen bo próby wątrobowe wyszły tak średnio.
Poza tym ma dobre wyniki nasienia więc tak naprawdę to tylko moje widzimisię 😉

reklama
1. Pueria standardowo
2. Magnez z Yango
3. Cholina plus Inozytol z Yango
4. Kurkumina, kadzidłowiec, imbir z Yango - to na endometriozę przeciwzapalnie
5. Witamina D3 plus K2 jakaś randomowa buteleczka z pipetą
6. Kwasy Omega 3 strong z SFD
7. Witaminy dla ćwiczących z Atoma połowę dawki.
Do tego oprócz wypadów do maczka była też dieta przeciwzapalna. Inspirowalam się Michałem Kotem z instagrama i jeszcze paroma innymi profilami. Kiszonki, smoothie z buraka, pestki dyni, shake z malinami i olejem lnianum lub siemieniem, dużo orzechów, jaj i ryb. Do tego kupiłam sobie fizjo piłkę, na której pasowałam krocze lub też po prostu siedziałam oglądając filmy.
To jeszcze proszę dodaj dawkowanie jak brałaś i kiedy :D

Do góry