Magdalena09
Fanka BB :)
pięknie, ić stąd zakładać wątek majowyNawet wyszczać się nie dadzą w spokoju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pięknie, ić stąd zakładać wątek majowyNawet wyszczać się nie dadzą w spokoju
Takie są najlepszeWredna pisda co nie ?
czekam na wynik o 13 ma być...Nikt Ci tego nie powie. Może być od tego i od tego robiłaś betę?
Pozostaje Ci się uzbroić w cierpliwość. Trzymam kciuki!czekam na wynik o 13 ma być...
tez go zaczelam brac w lipcu, hahaTo ten magnez z Yango od Ascarlett
To już za chwilę A receptę na dupka może Ci wystawić zdalnie nawet lekarz poz w razie konieczności.czekam na wynik o 13 ma być...
Trzymam kciuki mocnooooo!czekam na wynik o 13 ma być...
Siedzę jak na szpilkach, na pewno się podzielę betą, ale te mdłości dopiero od 2 dni się zaczęły tak że nie mogę nic zjeść, głodna bym chodziła caly dzień, dodatkowo wszystko mi śmierdzi i ból piersi ogromnyPozostaje Ci się uzbroić w cierpliwość. Trzymam kciuki!
Trzeba będzie dodać przypis na ulotce - zwiększa prawdopodobieństwo ciążytez go zaczelam brac w lipcu, haha
Ale coś w tym magnezie jest bo w szpitalu też mi kazali brać duże dawki magnezu i każdy góru od endometriozy też przepisuje duże dawki magnezuTrzeba będzie dodać przypis na ulotce - zwiększa prawdopodobieństwo ciąży