Mademoiselle_Nika
Moderator
Zakupiłam ostatnio ten pieprzony HAPWIN do fug. Wymyłam już wszystkie fugi w jednej łazience. Mam chrapkę na schody i kuchnię. Nosz kur.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ciemne to! Chyba będzie szybciej. Masz możliwość usg?Kurde aplikacja pokazuje mi owulacje za 8 dni a test owu jakiś za ciemny jak 8 dni ma jeszcze ciemnieć
Chyba będzie szybciej
Na dniach nie.. Ale idę na żywioł. Ostatni miesiąc sobie dajemy. Jak nie idę do mojego. W zeszłym cyklu chyba wcale nie miałam owu, bo nie wyłapałam nawet takiego ciemnego testu.. No zobaczymy jutroNo ciemne to! Chyba będzie szybciej. Masz możliwość usg?
A nada się ten specyfik do mycia wanny? Muszę pomoc w sprzątaniu zapuszczonej starej łazienki i boje się ze cif nie da rady wyczyścić żółtego osadu z wanny ktoś coś poleci?Zakupiłam ostatnio ten pieprzony HAPWIN do fug. Wymyłam już wszystkie fugi w jednej łazience. Mam chrapkę na schody i kuchnię. Nosz kur.
Jest taki psik Cif do łazienek. Spsikujesz, zostawiasz na 1-2 minuty i zmywasz. Usuwa kamień bardzo ładnie. U nas jest paskudna woda i używam go regularnie do czyszczenia umywalki.A nada się ten specyfik do mycia wanny? Muszę pomoc w sprzątaniu zapuszczonej starej łazienki i boje się ze cif nie da rady wyczyścić żółtego osadu z wanny ktoś coś poleci?
Jutro też jem, ale przejeżdżaliśmy przez Zator, a tam był maczek więc zjadłam na dobre endometrium Myszko.Ale jedzenie frytów za transfer miało być jutro! Nie ma oszukiwania! Jutro jesz jeszcze raz!
Nooo! Akceptuję taką argumentacjęJutro też jem, ale przejeżdżaliśmy przez Zator, a tam był maczek więc zjadłam na dobre endometrium Myszko.
Nie liczy sięJa chrupki ketchupowe, to prawie jak frytki!
Nie chcesz u mnie też umyć?Zakupiłam ostatnio ten pieprzony HAPWIN do fug. Wymyłam już wszystkie fugi w jednej łazience. Mam chrapkę na schody i kuchnię. Nosz kur.