reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Zakupiłam ostatnio ten pieprzony HAPWIN do fug. Wymyłam już wszystkie fugi w jednej łazience. Mam chrapkę na schody i kuchnię. Nosz kur.

Tv Show Cleaning GIF by Laff

reklama
Kurde aplikacja pokazuje mi owulacje za 8 dni a test owu jakiś za ciemny jak 8 dni ma jeszcze ciemnieć 🤔
Chyba będzie szybciej 🤔

Załączniki

• Screenshot_20230825_183557_Gallery.jpg
    Screenshot_20230825_183557_Gallery.jpg
    275,8 KB · Wyświetleń: 94
A nada się ten specyfik do mycia wanny? Muszę pomoc w sprzątaniu zapuszczonej starej łazienki i boje się ze cif nie da rady wyczyścić żółtego osadu z wanny :( ktoś coś poleci?
Jest taki psik Cif do łazienek. Spsikujesz, zostawiasz na 1-2 minuty i zmywasz. Usuwa kamień bardzo ładnie. U nas jest paskudna woda i używam go regularnie do czyszczenia umywalki.
Takie coś:
1692982324359.png

reklama
Do góry