Moonstone
Moderator
Ja już nie wiem czy to upał czy burza będzie czy o co chodzi ale nawet kawa nie pomagaTAAAK! A tyle co sobie obiecałam żadnej kofeiny po 14, bo mam problemy z zasypianiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nie wiem czy to upał czy burza będzie czy o co chodzi ale nawet kawa nie pomagaTAAAK! A tyle co sobie obiecałam żadnej kofeiny po 14, bo mam problemy z zasypianiem.
Super!!! Będą seksy!Jestem po! Jest pięknie - brak torbieli, endo 7mm, pęcherzyk 21mm taki już do pęknięcia (a dziś dopiero 8dc ) Lekarz przewiduje na dzisiaj owu, wiec idealnie że Mąż dzisiaj wraca W poniedziałek kolejna wizyta.
Wyglada na to, że nac i zioła dają radę
Do łyżeczkowania muszą doprowadzić do niewielkiego ale jednak rozwarcia szyjki macicy. Ona oczywiście się zamyka ale zdarza się, że jest bardziej podatna na "rozluźnienie" i nie blokuje tak wypływu krwi menstruacyjnej To tylko jedna z teorii.Dlatego tak ważna jest obserwacja, znajomość swojego ciała No i trochę intuicji
Ciekawa jestem tylko waszego zdania. Ten okres, po łyżeczkowaniu, był u mnie jak bajka. Mało krwawienia, praktycznie zero bólu. Nawet na anty miałam mocniejsze bólowo i bardziej obfite. Jakiś komentarz?
Wczoraj było gorzej. Musiałam się zdrzemnąć popołudniuEj wam się tez chce dzisiaj tak strasznie spać?
Idziemy na mamusieJestem po! Jest pięknie - brak torbieli, endo 7mm, pęcherzyk 21mm taki już do pęknięcia (a dziś dopiero 8dc ) Lekarz przewiduje na dzisiaj owu, wiec idealnie że Mąż dzisiaj wraca W poniedziałek kolejna wizyta.
Potrzebujesz frytek, kciuków czy kopniaka żeby szybko stad iść na mamusie?! i do everything!Jestem po! Jest pięknie - brak torbieli, endo 7mm, pęcherzyk 21mm taki już do pęknięcia (a dziś dopiero 8dc ) Lekarz przewiduje na dzisiaj owu, wiec idealnie że Mąż dzisiaj wraca W poniedziałek kolejna wizyta.
Myśle ze kombo da superdopalenie szczęściem i jednorozkamiPotrzebujesz frytek, kciuków czy kopniaka żeby szybko stad iść na mamusie?! i do everything!
PrivA jak się nazywa Twój lekarz?