reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dlatego tak ważna jest obserwacja, znajomość swojego ciała No i trochę intuicji :)
Ciekawa jestem tylko waszego zdania. Ten okres, po łyżeczkowaniu, był u mnie jak bajka. Mało krwawienia, praktycznie zero bólu. Nawet na anty miałam mocniejsze bólowo i bardziej obfite. Jakiś komentarz?
Do łyżeczkowania muszą doprowadzić do niewielkiego ale jednak rozwarcia szyjki macicy. Ona oczywiście się zamyka ale zdarza się, że jest bardziej podatna na "rozluźnienie" i nie blokuje tak wypływu krwi menstruacyjnej 🙂 To tylko jedna z teorii.
Ja zawsze umierałam z bólu, a po porodzie jeszcze mi się nie zdarzyło brać leków 🤷 mam świadomość ,że w mięśniach dna miednicy jest trochę więcej luzu ale tu akurat może na plus i właśnie ta magiczna szyjka

Jestem po! Jest pięknie - brak torbieli, endo 7mm, pęcherzyk 21mm taki już do pęknięcia (a dziś dopiero 8dc 😱) 💪 Lekarz przewiduje na dzisiaj owu, wiec idealnie że Mąż dzisiaj wraca 🥰 W poniedziałek kolejna wizyta.
Wyglada na to, że nac i zioła dają radę 😁
Idziemy na mamusie 🥰
Jakie zioła pijesz ?

Jestem po! Jest pięknie - brak torbieli, endo 7mm, pęcherzyk 21mm taki już do pęknięcia (a dziś dopiero 8dc 😱) 💪 Lekarz przewiduje na dzisiaj owu, wiec idealnie że Mąż dzisiaj wraca 🥰 W poniedziałek kolejna wizyta.
Wyglada na to, że nac i zioła dają radę 😁
Potrzebujesz frytek, kciuków czy kopniaka żeby szybko stad iść na mamusie?! 🩷 i do everything!

reklama
Do góry