A
asia1808
Gość
ja prawie zasnęłam w pracy przy kompie, ale dźwięk teamsow mnie obudziłWczoraj było gorzej. Musiałam się zdrzemnąć popołudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja prawie zasnęłam w pracy przy kompie, ale dźwięk teamsow mnie obudziłWczoraj było gorzej. Musiałam się zdrzemnąć popołudniu
czy już po wizycie?Zbieram się do lekarza. Trzymajcie kciuki, żeby już pięknie rosły pecherzyki, nie było torbieli, endo było ładne i odpowiednio grubiutkie, a na max przyszły tydzień zapowiadała się owulacja
ja jestem z okolic, ale na NFZ nikogo sensownego nie widziałam, też chodzę prywatnie z tym że placówka ma podpisaną umowę z PZU i Medicoverem więc mam za darmoszkęDziewczyny, jest może któraś z was z Katowic i okolic? Jeśli tak to macie może jakiegoś sprawdzonego ginekologa na NFZ? Bo w internecie jak sprawdzam to większość ma słabe opinie, a na znanymlekarzu na NFZ nikogo nie widzę. Umówiłam się prywatnie na razie na przegląd
Spróbowałabym z innymi środkami z hapwin. To generalnie profesjonalna marka produktów do sprzątania. A do takiej wanny może myjka ciśnieniowa? Pytanie jaka to wanna - czy stara żeliwna czy nowa akrylowa.A nada się ten specyfik do mycia wanny? Muszę pomoc w sprzątaniu zapuszczonej starej łazienki i boje się ze cif nie da rady wyczyścić żółtego osadu z wanny ktoś coś poleci?
Jak się dobrze rozpędzę to mogę oblecieć pytanie ile m2.Nie chcesz u mnie też umyć?
Napisałam Ci wiadomość.Dziewczyny, jest może któraś z was z Katowic i okolic? Jeśli tak to macie może jakiegoś sprawdzonego ginekologa na NFZ? Bo w internecie jak sprawdzam to większość ma słabe opinie, a na znanymlekarzu na NFZ nikogo nie widzę. Umówiłam się prywatnie na razie na przegląd
Średnio…@Myszko i jak tam? Jak się czujesz?