Brownie1992
Moderator
Ja jestem porządna staraczka !Nooo! Akceptuję taką argumentację
A nie jakieś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem porządna staraczka !Nooo! Akceptuję taką argumentację
Porządna sraczka?Ja jestem porządna staraczka !
A nie jakieś
Ja musiałam się chłopu wytłumaczyć dlaczego koniecznie jutro mamy zapierdzielać 15km do najbliższego maczka skoro ja jestem na diecie. Reakcja? Pełne zrozumienieJa jestem porządna staraczka !
A nie jakieś
ja mojemu powiedziałam, że jutro musimy jechać do maczka. Spojrzał na mnie W TEN SPOSÓB i powiedział "ok"Ja musiałam się chłopu wytłumaczyć dlaczego koniecznie jutro mamy zapierdzielać 15km do najbliższego maczka skoro ja jestem na diecie. Reakcja? Pełne zrozumienie
Ale my od daaaaaawna nie byliśmy w maczku Więc to jest co najmniej dziwne. Powiedziałam mu, że Myszko ma transfer i to taka forma trzymania kciukówja mojemu powiedziałam, że jutro musimy jechać do maczka. Spojrzał na mnie W TEN SPOSÓB i powiedział "ok"
Ja też na diecie i też się zdziwił, po prostu spojrzał na mnie wzrokiem "nie chcę wiedzieć co ty znów odpierdalasz, prawda?" i się zgodziłAle my od daaaaaawna nie byliśmy w maczku Więc to jest co najmniej dziwne. Powiedziałam mu, że Myszko ma transfer i to taka forma trzymania kciuków
Ja musiałam się chłopu wytłumaczyć dlaczego koniecznie jutro mamy zapierdzielać 15km do najbliższego maczka skoro ja jestem na diecie. Reakcja? Pełne zrozumienie
Mojemu to nie trzeba w ogóle mówić żeby jechać do makaja mojemu powiedziałam, że jutro musimy jechać do maczka. Spojrzał na mnie W TEN SPOSÓB i powiedział "ok"
Domestos zawsze da radęA nada się ten specyfik do mycia wanny? Muszę pomoc w sprzątaniu zapuszczonej starej łazienki i boje się ze cif nie da rady wyczyścić żółtego osadu z wanny ktoś coś poleci?
najlepiej żeby zrobić jutro, przy pierwszej ciąży wyszedł mi 2 dni po spodziewanej miesiączce. Ale odkąd się znów starań to przed okresem też 'mam różne objawy' - moja głowa już powoli wariujeDajcie nadzieję... teoretycznie okres jutro powinien być ale od 3 dni boli mnie brzuch jak na okres, do tego dzisiaj jakieś mdłości dziwne... test negatywny ale byl robiony popołudniu :/ nie wiem czy już sobie sama coś wmawiam czy jednak jest nadzieja
jutro przyjeżdża do mnie psiapsi więc jak nie uda się fyrek w maczku to kupie też chrupkiJa chrupki ketchupowe, to prawie jak frytki!