reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dajcie nadzieję... teoretycznie okres jutro powinien być ale od 3 dni boli mnie brzuch jak na okres, do tego dzisiaj jakieś mdłości dziwne... test negatywny ale byl robiony popołudniu :/ nie wiem czy już sobie sama coś wmawiam czy jednak jest nadzieja

Dajcie nadzieję... teoretycznie okres jutro powinien być ale od 3 dni boli mnie brzuch jak na okres, do tego dzisiaj jakieś mdłości dziwne... test negatywny ale byl robiony popołudniu :/ nie wiem czy już sobie sama coś wmawiam czy jednak jest nadzieja
Hej, pisałaś 16.08 z wynikami badań, które byku robione 7DPO. Wnioskuje, że w takiej sytuacji jesteś 16DPO. W takim dniu już test powinien już raczej wyjść pozytywny niezależnie czy z porannego czy z wieczornego moczu. Ważniejsze jest „przytrzymanie” moczu tj nie sikanie co 15/30 minut tylko, jak w przypadku testów owulacyjnych ok 3h.
Ciężko tez dawać jakaś nadzieje skoro nie znamy bardzo Twojej historii oprócz starań od 1,5roku. Czy miałaś monitoring w tym miesiącu itp.
Z drugiej strony - póki okresu nie dostałaś to zawsze jest nadzieja :)

Hej, pisałaś 16.08 z wynikami badań, które byku robione 7DPO. Wnioskuje, że w takiej sytuacji jesteś 16DPO. W takim dniu już test powinien już raczej wyjść pozytywny niezależnie czy z porannego czy z wieczornego moczu. Ważniejsze jest „przytrzymanie” moczu tj nie sikanie co 15/30 minut tylko, jak w przypadku testów owulacyjnych ok 3h.
Ciężko tez dawać jakaś nadzieje skoro nie znamy bardzo Twojej historii oprócz starań od 1,5roku. Czy miałaś monitoring w tym miesiącu itp.
Z drugiej strony - póki okresu nie dostałaś to zawsze jest nadzieja :)
No właśnie piłam jak opętana wody dużo i sikałam co chwilę 😅a i tak miałam nadzieję na pozytywny... nie miałam nic oprócz tych wyników bo ginekolog odesłała mnie bez żadnych badań do kliniki leczenia niepłodności... póki co konsultuje się z dietetykiem klinicznym nie wiem czy to dobrze czy nie

No właśnie piłam jak opętana wody dużo i sikałam co chwilę 😅a i tak miałam nadzieję na pozytywny... nie miałam nic oprócz tych wyników bo ginekolog odesłała mnie bez żadnych badań do kliniki leczenia niepłodności... póki co konsultuje się z dietetykiem klinicznym nie wiem czy to dobrze czy nie
To po pierwsze: zrób test jutro z porannego moczu. Będzie najlepiej. W 100% twoje wątpliwości rozwiąże pobranie krwi na beta hcg. Trudno nam się wypowiadać o Twoim cyklu i szansach, bo mamy za mało danych.
Po drugie jeżeli robiłaś tylko te 3 badania przez 1,5 roku to… bardzo źle. Gdzie badania tarczycy, glukozy, insuliny, krzywa cukrowa? Wrzucam Ci tutaj uporządkowana listę opracowaną przez staraczki. Warto to uporządkować.
Oczywiście trzymam kciuki abyś nie musiała ale na przyszłość zapisz się na testowanie w danym miesiącu. I przeczytaj proszę pierwsza stronę wątku. Bo tak wyskoczyłaś jak Filip z konopii i w sumie nie wiemy co mamy Ci powiedzieć. :)
IMG_8265.jpeg

reklama
Do góry