Brownie1992
Moderator
Ogólnie to ja miałam z niskim IG więc miałam mało owoców i praktycznie w ogóle makaronów. Było dużo zup kremów z różnych warzyw. Na śniadania dużo pieczywa keto z jakimiś pastami, twarogi z pieczywem chrupkim, na obiady kasze plus mięso, faktycznie na kolację często była jakaś sałatka z dodatkiem buraka (mój pies wdupczal jak popieprzony, ale pod koniec miesiąca on już też miał dość) różne smoothie. Za to mąż mial dietę sportowa wiec miał fajne deserki i puddingi więc często mu podżerałam. Fajne shake proteinowe sie mu zdarzaly.Nie miał tyle sałatek co ja tylko więcej ciepłych dań na kolację jakieś leczo czy gulasz. Na obiad nawet burger się mu zdarzył. Ogólnie fajna odmiana, ale mi totalnie nie pasuje 5 małych posiłków. Ja jem duże śniadanie, obiad, kawę plus ciastko na podwieczorek i kolację. Albo jak jest maczek czy KFC to już nie jem kolacji. No i brakowało mi niektórych ulubionych produktów. Wiec jak nie jesteś pewna to bym wzięła najpierw na tydzień lub dwa, a nie cały miesiąc.Był ktoś na jakiejś diecie pudełkowej? Jak tak to moglibyście mi opisać od kogo, jaka dieta, czy było dobre itd?
@Brownie1992 Ty z mężem byłaś ostatnio, co żarliscie oprócz smoothie z buraka?