reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

ja mialam diete z brokula i zdecydowanie nie polecam, skusila mnie cena, wzielam na miesiac, ale po 2 tyg musialam wyrzucac te pudelka, nawet moj wszystkozerny facet nie chcial tego jesc. Do kazdego posilku ten sam zestaw intensywnych, egzotycznych przypraw, na poczatku bylo spoko, ale po tygodniu juz mialam dosc, pozniej to normalnie pocilam sie tymi przyprawami 🤯 jedyne co mieli smaczne to ciasta. Od kolezanek slyszalam ze maczfit i nice to fit you sa smaczne i maja opcje wyboru menu
No właśnie to samo miałam z Brokulem. Pierwsze dni spoko, ale później z każdym posiłkiem było coraz gorzej, jakby ten dziwny posmak odkładał się w ciele i ciało już nie było w stanie przyjąć ani grama 😂

reklama
No właśnie to samo miałam z Brokulem. Pierwsze dni spoko, ale później z każdym posiłkiem było coraz gorzej, jakby ten dziwny posmak odkładał się w ciele i ciało już nie było w stanie przyjąć ani grama 😂
dokladnie!! 🤯 myslalam na poczatku ze zrobilam cebula deal roku i mam zarcie za pol darmo w porownaniu z innymi firmami, ale jednak w tym wypadku cena idzie w parze z jakoscia 😂

dokladnie!! 🤯 myslalam na poczatku ze zrobilam cebula deal roku i mam zarcie za pol darmo w porownaniu z innymi firmami, ale jednak w tym wypadku cena idzie w parze z jakoscia 😂
to ja dokładnie tak samo, taka byłam z siebie dumna, że za taką cenę, jeszcze jakiś kod mialam 🙈
Ja jeszcze przed zamówieniem na dłużej zrobiłam sobie dwa tygodnie takie, że codziennie miałam testowe zamówienie z innej firmy. I mi serio ten brokuł pasował, pamiętam, że body chief był najlepiej oceniony przeze mnie, w każdym razie po porównaniu cen Brokuł wygrał... Całe szczęście, że ja chyba na dwa tygodnie zamówiłam 😅

@madmł
Mała aktualizacja ode mnie: dostaliśmy skierowanie na brakujące badania, które zrobimy na NFZ👊🏻 niestety punkt pobrań czynny do 9:30 tylko więc musimy wrócić w poniedziałek ale to najmniejszy problem 😀 ode mnie brakuje chlamydii i w zasadzie to nam chyba wszystko rozciągnie w czasie, i nie zdążymy zacząć stymulacji od nowego cyklu czyli +/- 3 w września, tylko lecimy z tematem w jeszcze kolejnym - bliżej 30 września 🤗 w Doktorku jestem wręcz zakochana 😆 akurat się wyjebaly wszystkie systemy szpitalne to nawet nikt nie wiedział, ze nie powinno nas tam wcale być 😉 napisałam SMS „czekamy pod gabinetem” za 30 sekund byliśmy w środku a za 7 minut już z gotowymi skierowaniami mogliśmy wyjść.
łooooo ale super ❤️ Gdzie to takie fajne doktory przyjmują?

Mnie cały dzień męczą takie bóle podbrzusza, że mam już dość. Leżę zwinięta z bólu. Ten cykl mnie dołuje, nie wiem czego się spodziewać. Jako że ostatni rok moje okresy są nieregularne to nawet nie jestem w stanie powiedzieć czy to może być zbliżająca się owulacja czy może jakiś ból po stosunku? Nie wiem.

Zbieram się do lekarza. Trzymajcie kciuki, żeby już pięknie rosły pecherzyki, nie było torbieli, endo było ładne i odpowiednio grubiutkie, a na max przyszły tydzień zapowiadała się owulacja 💪
trzymamy kciuki i czekamy na relację z wizyty!
Pamiętaj o priorytetach: post z relacją ma pierwszeństwo przed wciągnięciem gaci po USG.

reklama
Do góry