reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

O kurcze.... Ja mam bardzo obfite krwawienia miesięczne.... Swego czasu bralam nawet exacyl bo bez owijania w bawelne to po prostu przez pierwsze 3 dni krwawie jak zazynana swinia. Ale to tak ze sie przebierać po kilka razy musialam bo mi doslownie przeciakaja 3 podpaski maxi ktore naraz zakladam.
Dlatego jestem zdania ,ze czasami lepiej się przebadać . Takie krwawienia są udręka ja czekam na pierwsza miesiączkę z lekami i zobaczę co będzie kiedy miałam podobnie do Ciebie ,ale u mnie to przez leki na rozrzedzenie krwi .

reklama
my tak mamy, czasami sobie wyznajemy miłość, czasami sobie każemy wypierdalać, Brownie jest mi jak siostra 😂
Truth Reaction GIF by MOODMAN

Kuźwa, oglądam katering low carb od body chief i mi się kurcze marzy, ślinka mi cieknie. Oni mają takie dobre to żarcie, tylko chyba drogo wychodzą w porównaniu z innymi

reklama
No wiem, brakuje frytek z maca :D
Dla mnie Patrząc na odżywczość i wartościowość posiłków to jest naprawdę fajny jadłospis. Przede wszystkim różnorodność a nie wymyślność. No i nie są wymagające. W porównaniu z tym co czasami czytam na akademii płodności.
Ale to moje zdanie, każdy może mieć swoje. Jak dupe :D
Ja za maczkiem nie przepadam. Tak samo jak za owsiankami, koperkiem, oliwkami...
Jadłospis z takimi normalnymi przepisami, ja nie lubię pewnych rzeczy

Do góry