reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

O kurcze.... Ja mam bardzo obfite krwawienia miesięczne.... Swego czasu bralam nawet exacyl bo bez owijania w bawelne to po prostu przez pierwsze 3 dni krwawie jak zazynana swinia. Ale to tak ze sie przebierać po kilka razy musialam bo mi doslownie przeciakaja 3 podpaski maxi ktore naraz zakladam.
Dlatego jestem zdania ,ze czasami lepiej się przebadać . Takie krwawienia są udręka ja czekam na pierwsza miesiączkę z lekami i zobaczę co będzie kiedy miałam podobnie do Ciebie ,ale u mnie to przez leki na rozrzedzenie krwi .

reklama
my tak mamy, czasami sobie wyznajemy miłość, czasami sobie każemy wypierdalać, Brownie jest mi jak siostra 😂
Truth Reaction GIF by MOODMAN

Kuźwa, oglądam katering low carb od body chief i mi się kurcze marzy, ślinka mi cieknie. Oni mają takie dobre to żarcie, tylko chyba drogo wychodzą w porównaniu z innymi

reklama
No wiem, brakuje frytek z maca :D
Dla mnie Patrząc na odżywczość i wartościowość posiłków to jest naprawdę fajny jadłospis. Przede wszystkim różnorodność a nie wymyślność. No i nie są wymagające. W porównaniu z tym co czasami czytam na akademii płodności.
Ale to moje zdanie, każdy może mieć swoje. Jak dupe :D
Ja za maczkiem nie przepadam. Tak samo jak za owsiankami, koperkiem, oliwkami...
Jadłospis z takimi normalnymi przepisami, ja nie lubię pewnych rzeczy

Do góry