reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Wczoraj na zakupach w Lidlu mieliśmy kosz po brzegi. I mówię babie, żeby dała kogoś na kase a ta mi każe do samoobsłuugowej. Przeciez tam trzeba wszystko na tą *****ną wagę wyłożyć, musiałabym zająć chyba wszystkie kasy. I się pytam babki, no jak sobie Pani to wyobraża? i przyszła kasjerka... oooo boobieee... jaki miała wkurw, Aż cała czerwona była. Ani dzień dobry, ani spie*dalaj. Jak odchodziliśmy z kasy to słyszałam jak napierdziela na nas do tej słuchaweczki 🤣
Niektórzy to chyba za karę pracują 🤦

reklama
Nigdy nie sądziłam, że odnajdę taka wspaniałą rodzinę sraczkową 😍
Mam wzrusza 🥹🥹🥹
That Stinks Fecal Matter GIF by Luke Alexander

Ale bym zeżarła 😳
O nieeee i teraz narobilas mi ochoty na takie ciacho albo jakiegoś batona :( dzięki :(
Ja dziś mam taką ochotę na słodycze, a w domu nie mam nic, więc właśnie dokończyłam śmietankę Cremonę. 🤣
no i teraz muszę się zwlec z łóżka i iść sobie zrobić śniadanie, bo zglodnialam
Znowu wszytko przez Brownie 😂

Niektórzy to chyba za karę pracują 🤦
Pamiętam jak byłąm w 9 miesiącu w ciąży i w lidlu na kasie dla 🤰 baba mi powiedziała, żebym poszła do innej kasy bo ona musi zamknąć. Se myśle... no pewnie ma srake, zdarza się. Szłam do drugiej to chłop biegiem się wpie*dolił przede mną. Zjechałam go z góry na dół, aż cały sklep słyszał. Wychodzę o ta kasjerka na fajeczce... także tego. Ale zrobiłam raban. Tylko dwa razy w życiu pisałam skarge na kogoś i to był mój pierwszy raz :D

reklama
Do góry