reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Wczoraj na zakupach w Lidlu mieliśmy kosz po brzegi. I mówię babie, żeby dała kogoś na kase a ta mi każe do samoobsłuugowej. Przeciez tam trzeba wszystko na tą *****ną wagę wyłożyć, musiałabym zająć chyba wszystkie kasy. I się pytam babki, no jak sobie Pani to wyobraża? i przyszła kasjerka... oooo boobieee... jaki miała wkurw, Aż cała czerwona była. Ani dzień dobry, ani spie*dalaj. Jak odchodziliśmy z kasy to słyszałam jak napierdziela na nas do tej słuchaweczki 🤣
Niektórzy to chyba za karę pracują 🤦

reklama
Nigdy nie sądziłam, że odnajdę taka wspaniałą rodzinę sraczkową 😍
Mam wzrusza 🥹🥹🥹
That Stinks Fecal Matter GIF by Luke Alexander

Ale bym zeżarła 😳
O nieeee i teraz narobilas mi ochoty na takie ciacho albo jakiegoś batona :( dzięki :(
Ja dziś mam taką ochotę na słodycze, a w domu nie mam nic, więc właśnie dokończyłam śmietankę Cremonę. 🤣
no i teraz muszę się zwlec z łóżka i iść sobie zrobić śniadanie, bo zglodnialam
Znowu wszytko przez Brownie 😂

Niektórzy to chyba za karę pracują 🤦
Pamiętam jak byłąm w 9 miesiącu w ciąży i w lidlu na kasie dla 🤰 baba mi powiedziała, żebym poszła do innej kasy bo ona musi zamknąć. Se myśle... no pewnie ma srake, zdarza się. Szłam do drugiej to chłop biegiem się wpie*dolił przede mną. Zjechałam go z góry na dół, aż cały sklep słyszał. Wychodzę o ta kasjerka na fajeczce... także tego. Ale zrobiłam raban. Tylko dwa razy w życiu pisałam skarge na kogoś i to był mój pierwszy raz :D

reklama
Do góry