Brownie1992
Moderator
cześć, przystojniaku/ślicznotko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć, przystojniaku/ślicznotko
Ale bym zeżarła
O nieeee i teraz narobilas mi ochoty na takie ciacho albo jakiegoś batona dzięki
Ale tu dziś słodko pierdzącoNie gwiazda gowna, tylko gowna gwiazda
Nigdy nie sądziłam, że odnajdę taka wspaniałą rodzinę sraczkowąBrownie1992 czy czujesz sie spełniona? Myślimy o Tobie przy sraniu XD
Jakby nie bylo to bardzo istotny temat. Jak sie człowiek przez kilka dni nie załatwi to mu życie brzydnie a reszta przestaje miec znaczenie
Wiem cos o tym bo mam tendencje do zaparc
Ja dziś mam taką ochotę na słodycze, a w domu nie mam nic, więc właśnie dokończyłam śmietankę Cremonę.O nieeee i teraz narobilas mi ochoty na takie ciacho albo jakiegoś batona dzięki
Jak dokładnie zrobiłaś? Przycisnęłaś dłużej przy włączaniu i od razu pokazało? A przed tem sama wyłączyłaś termometr czy sam się wyłączył?Dzisiaj próbowałam i pierwszy raz pokazało dobrze
no i teraz muszę się zwlec z łóżka i iść sobie zrobić śniadanie, bo zglodnialam
Wypiłam wodę więc co najwyżej sie mi bekaa musuje teraz?