reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

W najblizszych dniach mam spotkanie ze znajomymi, podczas spotkan z nimi zawsze pilam piwo czy inny alkohol. Ze wzgledu na to, ze testowac bede dopiero za 5 dni nie wiem czy jestem w ciazy czy nie i nie chce pic. Co mowicie w takich sytacjach? Gdy powiem, ze nie mam ochoty, bedzie to bardzo podejrzane bo zawsze chociaz to jedno piwo sie napilam. Nie wiem czy chce przyznawac sie do tego, ze sie staramy bo nigdy nie wiadomo jak sytuacja sie rozwinie. Argument z prowadzeniem auta odpada bo na spotkanie przyjade komunikacja miejska. :/
Opcja jutro musze rano iść na pobranie krwi też jest spoko 😏 najczęściej to chyba jednak pada "jestem na antybiotyku" :)

reklama
Tak, znamy sie kilka dobrych lat i przy odmowie alkoholu na pewno zapytaja czy jestem w ciazy. Bardziej chodzi mi o te pytania o ciaze, ktorych wolalabym uniknac.

A skąd pomysł żeby wyłączać zamrażarkę? Tłumaczyła to jakoś?

Ja robiłam z miesiąc, ale nie zobaczyłam żadnego efektu i dałam sobie spokój. Kiepsko u mnie z systematycznością ;)

Niestety nie widzę :(

U mnie wczoraj negatyw i dodatkowo dostałam okres 5 dni za wcześnie, więc zasadniczo nie było nawet opcji żeby był pozytywny. W tej sytuacji proszę mi wpisać kolejne testowanie na 26.08.

Mieliśmy w piwnicy lodówkę i zamrażalke. Zamrażalka cały czas w użyciu, lodówka tylko jak potrzebna. Ona przyjechała w odwiedziny i przywiozła masę jedzenia (głównie dla córki swojej nie dla nas) ale zanim corka przyjechała po mamę to trzeba było dać do lodówki, i ona włożyła te rzeczy tam i włączyła lodówkę do prądu. Potem jak poszła zabrać rzeczy i wyłączyła z prądu, ale nie te urządzenie które trzeba 🙈

reklama
Do góry