Żołna
Fanka BB :)
Dobrze wiedziećmożna w ustach ale bardziej miarodajna jest mierzona w pochwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedziećmożna w ustach ale bardziej miarodajna jest mierzona w pochwie
mozesz kliknac ‚odpowiedz’ pod pierwszym postem, na ktory chcesz odpowiedziec, odpowiadasz na niego, potem klikasz ‚odpowiedz’ pod nastepnym postem, na ktory chcesz odpowiedziec itd@Tralalala25 gratulacje! Pięknie zaczęłaś ten miesiąc Teraz życzę tylko dobrej bety no i nudy nudy nudy!
Dziewczyny, wiecie jak w jednym poście mogę odpowiedzieć na kilka innych postów? Bom ciemnota informatyczna..
Ja wczoraj cała w emocjach bo moja przyjaciółka urodziła, i to pierwsza z moich wszystkich koleżanek naturalnie! Podobno była mega twarda. Strasznie się cieszę i jestem dumna. Chociaż oczywiście jak kamyk w bucie te natrętne myśli- że innym to tak łatwo przychodzi. Jeden, dwa cykle i bach ciąża, poród i dziecię jest na świecie.
Byłam w poniedziałek u nowego gina, który tchną we mnie trochę optymistycznych myśli. Na usg wszystko ładne, endo super, pęcherzyki są. Chociaż owulaki na razie blade jak dupa...
Miłego dnia dziewczyny i dużo pysznego comfort foodu
a jak wiem, że będeę odpowiadac na kilka, bo mam np kilka stron do nadrobienia to używam tej ikonki@Tralalala25 gratulacje! Pięknie zaczęłaś ten miesiąc Teraz życzę tylko dobrej bety no i nudy nudy nudy!
Dziewczyny, wiecie jak w jednym poście mogę odpowiedzieć na kilka innych postów? Bom ciemnota informatyczna..
Ja wczoraj cała w emocjach bo moja przyjaciółka urodziła, i to pierwsza z moich wszystkich koleżanek naturalnie! Podobno była mega twarda. Strasznie się cieszę i jestem dumna. Chociaż oczywiście jak kamyk w bucie te natrętne myśli- że innym to tak łatwo przychodzi. Jeden, dwa cykle i bach ciąża, poród i dziecię jest na świecie.
Byłam w poniedziałek u nowego gina, który tchną we mnie trochę optymistycznych myśli. Na usg wszystko ładne, endo super, pęcherzyki są. Chociaż owulaki na razie blade jak dupa...
Miłego dnia dziewczyny i dużo pysznego comfort foodu
Dziękia jak wiem, że będeę odpowiadac na kilka, bo mam np kilka stron do nadrobienia to używam tej ikonki
Zobacz załącznik 1553120
I wtedy jak już chcę odpowiadać to
Zobacz załącznik 1553121
Dzisiaj to ja wzięłam na siebie brak snu i pół nocy nie spałam :/ Widać - równowaga w przyrodzie musi być zachowanaEj, spałam całą noc. Nie obudziłam się nawet raz.
U mnie też dziś ciężko było. Budziłam się co chwilę, a co zasnęłam to mi się śniło że na test sikam i jest negatyw. Widać wyśniłamDzisiaj to ja wzięłam na siebie brak snu i pół nocy nie spałam :/ Widać - równowaga w przyrodzie musi być zachowana