reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja też niestety nic nie widzę 😢
Dziewczyny, wiem, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości 🫣 kupiłam jakiś czas temu termometr z microlife. Zmierzyłam wczoraj 1 raz: 36.67, dzisiaj zmierzyłam: 36.54. Dzisiaj (prawdopodobnie) 6 dpo, cycki zaczynają boleć. Czy takie temp po owulacji są normalne, nie są za niskie? 🤔 Po przebudzeniu włączam termometr, daję go pod język aż zacznie pikać i odczytuje temperaturę. A może ja coś źle robię? Poradźcie 🫣
Od następnego cyklu będę już systematyczna 😇
A to nie jest tak, że trzeba w pochwie tą temperaturę mierzyć?

Ja też niestety nic nie widzę 😢
Dziewczyny, wiem, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości 🫣 kupiłam jakiś czas temu termometr z microlife. Zmierzyłam wczoraj 1 raz: 36.67, dzisiaj zmierzyłam: 36.54. Dzisiaj (prawdopodobnie) 6 dpo, cycki zaczynają boleć. Czy takie temp po owulacji są normalne, nie są za niskie? 🤔 Po przebudzeniu włączam termometr, daję go pod język aż zacznie pikać i odczytuje temperaturę. A może ja coś źle robię? Poradźcie 🫣
Od następnego cyklu będę już systematyczna 😇
.

Ostatnia edycja:
reklama
jeszcze nie, czekam na wyjscie Starego do pracy, bo on jeszcze nic nie wie, ma urodziny w przyszlym tyg i bym mu chciala zrobic prezent jesli bedzie wszystko dobrze przyrastalo :D ale mysle, ze troche beta urosla, bo dzisiaj kreski juz wyraznie ciemniejsze niz wczoraj 🤞🏻

Do góry