Magdalena09
Fanka BB :)
ja też uważam że te małe są smaczniejszeMy tą dużą zjadaliśmy na pół lata temu, ale bardziej nam te małe smakują. Czasami po małej był niedosyt...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też uważam że te małe są smaczniejszeMy tą dużą zjadaliśmy na pół lata temu, ale bardziej nam te małe smakują. Czasami po małej był niedosyt...
A to nie jest tak, że trzeba w pochwie tą temperaturę mierzyć?Ja też niestety nic nie widzę
Dziewczyny, wiem, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości kupiłam jakiś czas temu termometr z microlife. Zmierzyłam wczoraj 1 raz: 36.67, dzisiaj zmierzyłam: 36.54. Dzisiaj (prawdopodobnie) 6 dpo, cycki zaczynają boleć. Czy takie temp po owulacji są normalne, nie są za niskie? Po przebudzeniu włączam termometr, daję go pod język aż zacznie pikać i odczytuje temperaturę. A może ja coś źle robię? Poradźcie
Od następnego cyklu będę już systematyczna
nie widze nicHej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.
.Ja też niestety nic nie widzę
Dziewczyny, wiem, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości kupiłam jakiś czas temu termometr z microlife. Zmierzyłam wczoraj 1 raz: 36.67, dzisiaj zmierzyłam: 36.54. Dzisiaj (prawdopodobnie) 6 dpo, cycki zaczynają boleć. Czy takie temp po owulacji są normalne, nie są za niskie? Po przebudzeniu włączam termometr, daję go pod język aż zacznie pikać i odczytuje temperaturę. A może ja coś źle robię? Poradźcie
Od następnego cyklu będę już systematyczna
Ej ma prawo... przecież jest zajęty sprzątaniemto mój mąż zdaje się nie widzieć i zapominać o istnieniu napoczętych rzeczy. Np jakiś ryż który został z wczoraj, napoczety pomidor, sos, resztka mięsa - a co to? Jak nie ogarne to zgnije i elo
Chyba kupię staremu dzisiaj ta lasagneDzięki @Megi^^ dziś na obiad robię chili con carne (oczywiście jak zapytałam czy zje, to "jak byś nie dodała fasoli i kukurydzy to tak"), więc K. zje lasagne z biedry, które kupiłam dzięki @Magdalena09
wrzućcie mi zdjęcie tej lasagne w opakowaniu (małej). Bo ja jestem świeżym klientem biedry i nie znam produktówMy tą dużą zjadaliśmy na pół lata temu, ale bardziej nam te małe smakują. Czasami po małej był niedosyt...
można w ustach ale bardziej miarodajna jest mierzona w pochwieA to nie jest tak, że trzeba w pochwie tą temperaturę mierzyć?
jeszcze nie, czekam na wyjscie Starego do pracy, bo on jeszcze nic nie wie, ma urodziny w przyszlym tyg i bym mu chciala zrobic prezent jesli bedzie wszystko dobrze przyrastalo ale mysle, ze troche beta urosla, bo dzisiaj kreski juz wyraznie ciemniejsze niz wczoraj@Tralalala25 byłaś na becie?