reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.

Załączniki

• IMG_20230802_060343.jpg
    IMG_20230802_060343.jpg
    692,5 KB · Wyświetleń: 125
  • IMG_20230802_060629.jpg
    IMG_20230802_060629.jpg
    903,7 KB · Wyświetleń: 116
  • IMG_20230802_060913.jpg
    IMG_20230802_060913.jpg
    889,4 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Jak kiedyś przyjechała do nas tesciowa to wyłączyła nam zamrazalke z prądu. Nie wiedzieliśmy. Zorientowaliśmy się po 2 tygodniach. To co wyprawiał mąż mam przed oczami do teraz 🤣 W efekcie sprzątać musiałam ja. Aczkolwiek zamrażalka.poszla na smietnik
A skąd pomysł żeby wyłączać zamrażarkę? Tłumaczyła to jakoś?
Codzienny masaż kamieniem gua sha albo fizjoterapia twarzy i manual face lift :)
Ja robiłam z miesiąc, ale nie zobaczyłam żadnego efektu i dałam sobie spokój. Kiepsko u mnie z systematycznością ;)
Niestety nie widzę :(

U mnie wczoraj negatyw i dodatkowo dostałam okres 5 dni za wcześnie, więc zasadniczo nie było nawet opcji żeby był pozytywny. W tej sytuacji proszę mi wpisać kolejne testowanie na 26.08.

Dzięki @Megi^^ dziś na obiad robię chili con carne (oczywiście jak zapytałam czy zje, to "jak byś nie dodała fasoli i kukurydzy to tak"), więc K. zje lasagne z biedry, które kupiłam dzięki @Magdalena09 😄
a ja byłam wczoraj po nie w biedrze a tam ani jednej ☹️ ale widziałam w gazetce że te kg są na promce po 13,50 tylko one takie duże są i się najemy jak bąki 😏

reklama
Ja też niestety nic nie widzę 😢
Dziewczyny, wiem, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości 🫣 kupiłam jakiś czas temu termometr z microlife. Zmierzyłam wczoraj 1 raz: 36.67, dzisiaj zmierzyłam: 36.54. Dzisiaj (prawdopodobnie) 6 dpo, cycki zaczynają boleć. Czy takie temp po owulacji są normalne, nie są za niskie? 🤔 Po przebudzeniu włączam termometr, daję go pod język aż zacznie pikać i odczytuje temperaturę. A może ja coś źle robię? Poradźcie 🫣
Od następnego cyklu będę już systematyczna 😇

Do góry