wrobelmm
Fanka BB :)
Codzienny masaż kamieniem gua sha albo fizjoterapia twarzy i manual face liftkurde ale mam zmary na czole. Nie chce botoksu. Da się coś z tym zrobić? Wypełniacz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Codzienny masaż kamieniem gua sha albo fizjoterapia twarzy i manual face liftkurde ale mam zmary na czole. Nie chce botoksu. Da się coś z tym zrobić? Wypełniacz?
U mnie jest cala pólka w lodówce. Znajduja sie tam przerozne wyroby od tesciowej, ktore zabiera moj maz wiedzac, ze ja danej rzeczy nie jem i nie bede mu tego serwowac. Po wlozeniu ich do lodowki zapomina, ze je w ogole zabral i tak leza juz przykladowo buraki czy jakies salatki dwa lata od daty produkcji.A wy macie coś w kuchni/spiżarce co jest już dawno po terminie ważności ale nie wyrzućcie tego? ja mam jakieś galaretki które trzy lata temu straciły ważność ale szkoda mi wywalić bo przecież takie rzeczy się chyba nie psują, nie? przede mną sprzątanie w szafkach w kuchni wiec pewnie znajdę coś innego co zakopało się z tylu…
Używałam testów dwóch firm i u mnie z DL stopniowo ciemnieją, a horieny są blade i nagle pik.Ko to muszę testować jak to u mnie wygląda
No u mnie z Horienem było teraz odwrotnie, DL ładnie się wybarwia ale kilka pod rząd miało podobne kreski i nie mogłam skumać czy to już czy jeszcze To dopiero mój 4 cykl z owulakami, więc jeszcze się uczę ale apka mi pomagałaUżywałam testów dwóch firm i u mnie z DL stopniowo ciemnieją, a horieny są blade i nagle pik.
to mój mąż zdaje się nie widzieć i zapominać o istnieniu napoczętych rzeczy. Np jakiś ryż który został z wczoraj, napoczety pomidor, sos, resztka mięsa - a co to? Jak nie ogarne to zgnije i eloU mnie jest cala pólka w lodówce. Znajduja sie tam przerozne wyroby od tesciowej, ktore zabiera moj maz wiedzac, ze ja danej rzeczy nie jem i nie bede mu tego serwowac. Po wlozeniu ich do lodowki zapomina, ze je w ogole zabral i tak leza juz przykladowo buraki czy jakies salatki dwa lata od daty produkcji.
U mnie identycznie. W ogole w calej kuchni wszystko ustawia wg jego regul i widzimisie „te garnki to nie na tej polce tylko na drugiej kladzmy a talerze to czemu tu poustawialas? One powinny byc pod reka.” O dziwo w lodowce wszystko mu juz obojetne co gdzie lezy i czy sie psuje, czy po terminie.to mój mąż zdaje się nie widzieć i zapominać o istnieniu napoczętych rzeczy. Np jakiś ryż który został z wczoraj, napoczety pomidor, sos, resztka mięsa - a co to? Jak nie ogarne to zgnije i elo
Mój to 2,10 i ani ginekolog ani endokrynolog się go nie przyczepił, więc wygląda na to, że jest w porządku.Mam mój androstendion na cito.
Wynik 2,01ng/ml. Mówi to komuś coś?