Bolilol
Fanka BB :)
ja dostałam jednorożca z miniklocków z aliexpress, to dopiero jest zabawa,, pęsetą się te klocki układajest tez jednorożec lego?! O nie…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dostałam jednorożca z miniklocków z aliexpress, to dopiero jest zabawa,, pęsetą się te klocki układajest tez jednorożec lego?! O nie…
Bój się boba!ja dostałam jednorożca z miniklocków z aliexpress, to dopiero jest zabawa,, pęsetą się te klocki układa
Ja dzisiaj bede robic schab duszony z cebula na patelni plus zupe jarzynowa, mam nadzieje, ze wystarczy na dwa dni.Straszna tu cisza, więc poproszę o pomysł na obiad. Co dziś ciekawego gotujecie?
u mnie decyzja. I właśnie robię ciasto na naleśniki smażę naleśniki, zbieram dżem, potrzebne rzeczy i lecę na działkęJa dzisiaj bede robic schab duszony z cebula na patelni plus zupe jarzynowa, mam nadzieje, ze wystarczy na dwa dni.
Dobry pomysł!W tamta jesień/zimę był trend na układanie puzzli w oczekiwaniu na testowanie. Czyżby w tym roku składanie lego?
Mój miesiąc temu pytał. W tym jak mu powiedziałam, że się zbliża, to stwierdził że jeszcze nie, bo się do niego nie dobieramWczoraj mój Stary zapytał się kiedy mam "te dni". Uśmiałam się bo kiedyś oznaczało okres i brak seksu, a teraz "te dni" to znaczy owulka i ruchańsko
My właśnie wróciliśmy z targuu mnie decyzja. I właśnie robię ciasto na naleśniki smażę naleśniki, zbieram dżem, potrzebne rzeczy i lecę na działkę
Chyba tak https://www.apteka-melissa.pl/produkt/ferti-lily-kubeczek-wspomagajacy-zaplodnienie-1-szt,74173.htmlnawet nie wiem jak to wygląda, to cos jak kubeczek menstruacyjny?
Jest miekki na tyle że mi się ślizgal w spermie i nie mógł się zassać.Jest twardy czy coś innego?