reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
właśnie jestem na kupnie LEGO orchidea.. nie wiem na co mi to, ale choruje na to od maja.
ja chciałam iść do ślubu z bukietem z LEGO, długo mi mąż to wybijał z głowy. Ale w sumie dobrze, ostatecznie miałam piękny bukiet, który mi idealnie kolorystycznie pasował do wianka, ramoneski i butów.

ja chciałam iść do ślubu z bukietem z LEGO, długo mi mąż to wybijał z głowy. Ale w sumie dobrze, ostatecznie miałam piękny bukiet, który mi idealnie kolorystycznie pasował do wianka, ramoneski i butów.
Ale super połączenie. U mnie było po sarmacku. Zielony wianek z asparagusa, zielony aksamitny kubraczek i biała suknia 😅

reklama
po tym piątkowym smyku mam tak samo 😅 myślałam, że jara mnie tylko powrót do klocków LEGO, ale jednak nie tylko, odkryłam całe mnóstwo innych fajnych zabawek.

Najwyżej jak nie będziemy mieli dziecka, to sobie sama kupię te zestawy do eksperymentów i będę z mężem robić 😂
Najwyżej będziecie mieli i w ogóle weź nie pierdziel głupot!

Do góry