reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Co do obiadu - mam z wczoraj. Tzn rosół z makaronem, potrawka z kurczaka ze szpinakiem i pieczarkami + ryż + coleslaw :)
Jutro pomidorowa - klasyk. No i mam plan dzisiaj zaplanować posiłki na cały tydzień. Zobaczymy jak to wyjdzie. Bo tego potrzebuje moja organizacja w najbliższych dniach.
😍

reklama
Jest miekki na tyle że mi się ślizgal w spermie i nie mógł się zassać.
Dziś będę próbować raz jeszcze
🙈
Ja stosowałam tylko podczas @
to nic nie znaczy. Mieliśmy tu dziewczynę, która ma 2 dzieci i to już takich niemałych, nie miała problemu z zajściem i donoszeniem tych ciąż z tego co pamiętam, a przy staraniu o trzecie dziecko niestety miała kilka strat. W związku z tym miała nawet operacje, ponieważ podejrzewano, że straty są wynikiem niszy po CC. Po operacji i zalecanym czasie przerwy, gdy wróciła do starań, błyskawicznie zaszła w ciążę i niestety znów strata... W kolejnym cyklu zrobiła pakiet na trombofilię i wyszły jej chyba te same mutacje co nam, nie pamiętam tylko czy w heterozygocie czy homozygocie (chyba homo, ale nie jestem pewna, na kwietniowych kreskach chyba wrzucała wyniki), od razu włączyła acard, po kilku dniach wysikała pozytywny test, włączyła heparynę i... bobas rosnie :)
Wiem, że tak może być i w sumie na to liczę 😊 tylko że to jest jak takie wróżenie z fusów. Sama znacie stąd przypadki, którym dopiero za którymś razem udało się ustalić takie dawkowanie żeby ciążę utrzymać. Dużo o tym myślę, zastanawiam się skąd te zależności, dlaczego nie ma badań dzięki którym można było by odrazu zastosować dawkowanie i leki które by przyniosło porządny efekt.

Ostatnia edycja:
Myślę, że to jak nogi w górze po seksie - niby wiemy, że nie pomoże, ale niech pierwsza rzuci kamieniem, która nigdy nie próbowała albo chociaż nie pomyślała, żeby spróbować
To oczywiście wszystko prawda...
Ileż razy leżałam z tymi nogami w górze albo z poduszką pod dupskiem bo przecież teraz się uda ...

reklama
Do góry