Moonstone
Moderator
U mnie to pod zawód, tylko zamiast srebra - złotou mnie była fuksja. Sukienkę miałam białą, ale miałam fuksjową ramoneskę i buty oraz wianek, bukiet i paznokcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to pod zawód, tylko zamiast srebra - złotou mnie była fuksja. Sukienkę miałam białą, ale miałam fuksjową ramoneskę i buty oraz wianek, bukiet i paznokcie
True. Zabawa w doktora dla nas teraz to jak zabawa w sklep. Wchodzisz, wychodzisz nie wiadomo z czym a portfel pustypodczas zabawy w doktora żadne z nas nigdzie nie dojdzie, przez te pielgrzymki po lekarzach zabawa w doktora straciła dla nas cały urok
Może w złego policjanta?Tylko doprecyzuje, że chodzi tylko o zabawę w doktora, zabawy w inne zawody dalej na propsie
nie krzyczmy na Bolilola dopuszczanie myśli, że dzieci nie będzie nie jest niczym złym, a może być potrzebne dla zdrowia psychicznegoNajwyżej będziecie mieli i w ogóle weź nie pierdziel głupot!
nie odmówięMoże w złego policjanta?
Czy ja kiedyś krzyczałam? Na razie kochana to nie ten etap żeby dopuszczać takie myślinie krzyczmy na Bolilola dopuszczanie myśli, że dzieci nie będzie nie jest niczym złym, a może być potrzebne dla zdrowia psychicznego
nie odmówię
jest tez jednorożec lego?! O nie…Mąż mi kupił lego jednorożca. Jak on mnie dobrze zna