reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Od kiedy mam dziecko nienawidzę lego..... Podkusiło mnie żeby kupić i co 10 minut słyszę "mamo naprawisz mi'. A to jest tak k*wa skonstruowane, że muszę przewracać całą instrukcję... No ch*j mnie strzela 🤣
My kiedyś poszliśmy do mojego chrześniaka i miał jakieś auto czy coś z LEGO technic i nie mógł tam jednej części złożyć. Namówił nas żebyśmy pomogli, mowie ze nie bo z mamą idę pić kawę, a siostra franca jeszcze podjudza ze no pomóżcie dziecku... I tak spędziliśmy całą wizytę u nich a za dużo nie ułożyliśmy 🤣

reklama
Oooo ciekawa propozycja, kiedyś spróbuję 😀 bo teraz chyba wolę taki tradycyjny, z bułką tartą żeby chłop nie marudził...
taki też jest pycha 😉 ale właśnie taki w cieście zapiekany albo na patelni usmażony też jest pycha. Tak samo np pieczarki czasem robię w jajku i bułce tartej i podsmażam, tylko mój stary nie lubi takich rzeczy więc rzadko robię

Od kiedy mam dziecko nienawidzę lego..... Podkusiło mnie żeby kupić i co 10 minut słyszę "mamo naprawisz mi'. A to jest tak k*wa skonstruowane, że muszę przewracać całą instrukcję... No ch*j mnie strzela 🤣
właśnie jakoś mnie te zestawy nie krecą dlatego. Pamiętam, że ja z moich klocków mogłam budować co chce - ograniczała mnie tylko wyobraźnia 😁 pamiętam, że moi kuzyni mieli zestawy i już jako dziecko mnie nudziło to, że trzeba z instrukcją

taki też jest pycha 😉 ale właśnie taki w cieście zapiekany albo na patelni usmażony też jest pycha. Tak samo np pieczarki czasem robię w jajku i bułce tartej i podsmażam, tylko mój stary nie lubi takich rzeczy więc rzadko robię
No jak bym takie pieczarki zrobiła to pewnie bym sama jadła... ale może? Smażone z cebulą mu wchodzą 🤪

reklama
Do góry