reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Od kiedy mam dziecko nienawidzę lego..... Podkusiło mnie żeby kupić i co 10 minut słyszę "mamo naprawisz mi'. A to jest tak k*wa skonstruowane, że muszę przewracać całą instrukcję... No ch*j mnie strzela 🤣
My kiedyś poszliśmy do mojego chrześniaka i miał jakieś auto czy coś z LEGO technic i nie mógł tam jednej części złożyć. Namówił nas żebyśmy pomogli, mowie ze nie bo z mamą idę pić kawę, a siostra franca jeszcze podjudza ze no pomóżcie dziecku... I tak spędziliśmy całą wizytę u nich a za dużo nie ułożyliśmy 🤣

reklama
Oooo ciekawa propozycja, kiedyś spróbuję 😀 bo teraz chyba wolę taki tradycyjny, z bułką tartą żeby chłop nie marudził...
taki też jest pycha 😉 ale właśnie taki w cieście zapiekany albo na patelni usmażony też jest pycha. Tak samo np pieczarki czasem robię w jajku i bułce tartej i podsmażam, tylko mój stary nie lubi takich rzeczy więc rzadko robię

Od kiedy mam dziecko nienawidzę lego..... Podkusiło mnie żeby kupić i co 10 minut słyszę "mamo naprawisz mi'. A to jest tak k*wa skonstruowane, że muszę przewracać całą instrukcję... No ch*j mnie strzela 🤣
właśnie jakoś mnie te zestawy nie krecą dlatego. Pamiętam, że ja z moich klocków mogłam budować co chce - ograniczała mnie tylko wyobraźnia 😁 pamiętam, że moi kuzyni mieli zestawy i już jako dziecko mnie nudziło to, że trzeba z instrukcją

taki też jest pycha 😉 ale właśnie taki w cieście zapiekany albo na patelni usmażony też jest pycha. Tak samo np pieczarki czasem robię w jajku i bułce tartej i podsmażam, tylko mój stary nie lubi takich rzeczy więc rzadko robię
No jak bym takie pieczarki zrobiła to pewnie bym sama jadła... ale może? Smażone z cebulą mu wchodzą 🤪

reklama
Do góry