reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

W ogóle to byliśmy w piątek w smyku po prezent urodzinowy dla dwulatki i kurde jak te dzieciaki mają teraz fajnie! Trafiliśmy na półkę z różnymi zestawami do eksperymentów, jakieś hodowle kryształów, robienie perfum, świec, kul do kąpieli. Caaaaaaałeeeeeee mnóstwo gotowych zestawów.

Generalnie jest całe mnóstwo takich edukacyjnych zabawek. Wczoraj z mężem zgodnie stwierdziliśmy, że już się nie możemy doczekać jak się będziemy tym wszystkim bawić 😅
To prawda, jest tego tyle że nie wiadomo co kupować. Tylko te ceny za te zabawki 🙈 to jakaś tragedia

reklama
Jadę do maczka.
Happy Big Brother GIF by MOODMAN
Ej ja też. Po sobotniej imprezie do dzisiaj mam takiego kaca, że tylko to mi wejdzie.....

Mój chłop to samo mówi ... 😂😂
Ciągle nie może się doczekać aż kupi jakąś tam zabawkę i będzie się nią bawił 😂
po tym piątkowym smyku mam tak samo 😅 myślałam, że jara mnie tylko powrót do klocków LEGO, ale jednak nie tylko, odkryłam całe mnóstwo innych fajnych zabawek.

Najwyżej jak nie będziemy mieli dziecka, to sobie sama kupię te zestawy do eksperymentów i będę z mężem robić 😂

po tym piątkowym smyku mam tak samo 😅 myślałam, że jara mnie tylko powrót do klocków LEGO, ale jednak nie tylko, odkryłam całe mnóstwo innych fajnych zabawek.

Najwyżej jak nie będziemy mieli dziecka, to sobie sama kupię te zestawy do eksperymentów i będę z mężem robić 😂
może zacznijcie od jakiegoś zestawu doktora? 😜

Od kiedy mam dziecko nienawidzę lego..... Podkusiło mnie żeby kupić i co 10 minut słyszę "mamo naprawisz mi'. A to jest tak k*wa skonstruowane, że muszę przewracać całą instrukcję... No ch*j mnie strzela 🤣

o to prawda... A LEGO to w ogóle masakra te zestawy. Ja za dzieciaka miałam taką walizkę LEGO po prostu, nie miałam jakiś konkretnych zestawów, a teraz tylko te zestawy widze
jak kupowałam chrześniakiem to kieszeń boli. Na szczęście teściowie mają ponoć cały wielki karton klocków LEGO po mężu moim więc czekamy aż przyjdzie na nie czas (najbardziej to czeka jednak mój mąż 🤣)

reklama
Do góry