reklama
Carmen2412
Fanka BB :)
W mojej głowie to jest spacerTeż tak kiedyś miałam. Jak musiałam iść z kimś wolno to się strasznie męczyłam. Teraz już chyba stara jestem, spacer to spacer.
Brownie1992
Moderator
W sam raz dla mnie do kawki. Zeżarłabym na razMisja skończona
Mademoiselle_Nika
Moderator
Melduje zrobienie 10 minut zaplanowanej aktywności. BA! 17 km na rowerze - 1H, po powrocie 10 minut ćwiczeń na ramiona, 10 minut rozciągania. Okazało się, że w 10 minut można zrobić 2 serie, a 2 serie to zawsze lepiej niż 0. I 10 min rozciągania po takim zastaniu to aż za mało dla mnie. Zwijałam dzisiaj matę z myślą „jutro Cię rozwinę”.
Żołna
Znam to. Mnie zawsze nogi bolały jak musiałam iść z kimś wolno teraz się rolę odwróciły i wszyscy mnie wyprzedzająZawsze jak z kimś wychodzę na spacer to mi mówi kobieto idź normalnie nie biegnij a ja tak szybko chodzę
Carmen2412
Może dojdę do tego momentu czy to będzie oznaczało starość? Bo czasami i tak się czuje jak 80 latka z dokuczającymi artretyzmemZnam to. Mnie zawsze nogi bolały jak musiałam iść z kimś wolno teraz się rolę odwróciły i wszyscy mnie wyprzedzają
Żołna
Tylko nie starość! Ja tam jeszcze młodo się czuje (metryka mówi co innego )Może dojdę do tego momentu czy to będzie oznaczało starość? Bo czasami i tak się czuje jak 80 latka z dokuczającymi artretyzmem
Bolilol
gratuluję!Melduje zrobienie 10 minut zaplanowanej aktywności. BA! 17 km na rowerze - 1H, po powrocie 10 minut ćwiczeń na ramiona, 10 minut rozciągania. Okazało się, że w 10 minut można zrobić 2 serie, a 2 serie to zawsze lepiej niż 0. I 10 min rozciągania po takim zastaniu to aż za mało dla mnie. Zwijałam dzisiaj matę z myślą „jutro Cię rozwinę”.
Bolilol
Powiem Wam, że jedzenie pigułek anty jest dla mnie teraz czymś abstrakcyjnym nie umiem sobie tego wyobrazić, tyle lat brałam i było ok, a teraz to coś niesamowitego już na mnie czekają do odbioru w aptece, strasznie dziwnie się czuję z tym
reklama
Kosinka94
Moderator
@Bolilol wyzwanie robię, ale teraz robię nie regularnie i znów będę jutro robić 2 dni wyzwania w 1.
Dzień miałam aktywny, zakończony grillem. Oczywiście trzeba było jeść po korek (zjadłam tyle samo ile mężczyźni)
Starszy dziś mucił zborze u ludzi, niestety zabrał się za to dość późno. Nadeszła sporą ulewa i w oddali pogrzmiewło, słyszę że jedzie więc wychylam się z garażu żeby popatrzeć, jak to przemieszcza się tym kombajnem w strugach deszczu. Aż tu nagle - jeb! Kuźwa, myślami że ten piorun leci w niego! Na szczęście uderzył tuż nad nim, ale to co przeżyłam w tych ułamkach sekundy jest nie do opisania.
Dzień miałam aktywny, zakończony grillem. Oczywiście trzeba było jeść po korek (zjadłam tyle samo ile mężczyźni)
Starszy dziś mucił zborze u ludzi, niestety zabrał się za to dość późno. Nadeszła sporą ulewa i w oddali pogrzmiewło, słyszę że jedzie więc wychylam się z garażu żeby popatrzeć, jak to przemieszcza się tym kombajnem w strugach deszczu. Aż tu nagle - jeb! Kuźwa, myślami że ten piorun leci w niego! Na szczęście uderzył tuż nad nim, ale to co przeżyłam w tych ułamkach sekundy jest nie do opisania.
Ostatnia edycja: