reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

ja robię kroki z miotłą i mopem 😅
Skate Witch GIF

reklama
Generalnie ktoś by się mógł poświęcic i wysikać te dwie kreski. Ja wiem, że wątki kreskowe są fajne i żal odchodzić, nawet na mamusie, ale proszę się ogarnąć i wysikiwać te pozytywy w końcu!
Ja bym chciała "się poświęcić" ;) Ale na razie nadal nie mam nawet drugiej kreski na owulaku, więc nie wiem, czy nawet w sierpniu się z sikaniem wyrobię ;) Do tego jest gorąco, a mnie znów się wysuwa ósemka więc jest lekko chu.owo.
Ale dziś nie wezmę leków, więc właśnie spijam Prosecco 😁
Ja dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińsko 😂
Tyję od samego myślenia o tym, co zjadłaś ;)

Ja bym chciała "się poświęcić" ;) Ale na razie nadal nie mam nawet drugiej kreski na owulaku, więc nie wiem, czy nawet w sierpniu się z sikaniem wyrobię ;) Do tego jest gorąco, a mnie znów się wysuwa ósemka więc jest lekko chu.owo.

Spali się kiedyś tam 😂

mam nadzieję, że szybko się owulaki zdecydują stać pozytywne :)

reklama
Do góry