Brownie1992
Moderator
ja robię kroki z miotłą i mopem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robię kroki z miotłą i mopem
Ja tam mogłabym chodzić w kółko mam wprawę z kontroli jakości jak co godzinę obchód po próbki robiłam mało kto mnie wtedy doganiał, tak szybko chodziłam tam to mogłam i 15 k kroków robićja robię kroki z miotłą i mopem
Ja bym chciała "się poświęcić" Ale na razie nadal nie mam nawet drugiej kreski na owulaku, więc nie wiem, czy nawet w sierpniu się z sikaniem wyrobię Do tego jest gorąco, a mnie znów się wysuwa ósemka więc jest lekko chu.owo.Generalnie ktoś by się mógł poświęcic i wysikać te dwie kreski. Ja wiem, że wątki kreskowe są fajne i żal odchodzić, nawet na mamusie, ale proszę się ogarnąć i wysikiwać te pozytywy w końcu!
Tyję od samego myślenia o tym, co zjadłaśJa dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińsko
Baw się dobrzeNo całkiem dobre to wino. Można iść się ruchać
Spali się kiedyś tamJa bym chciała "się poświęcić" Ale na razie nadal nie mam nawet drugiej kreski na owulaku, więc nie wiem, czy nawet w sierpniu się z sikaniem wyrobię Do tego jest gorąco, a mnie znów się wysuwa ósemka więc jest lekko chu.owo.
Ale dziś nie wezmę leków, więc właśnie spijam Prosecco
Tyję od samego myślenia o tym, co zjadłaś
Zawsze jak z kimś wychodzę na spacer to mi mówi kobieto idź normalnie nie biegnij a ja tak szybko chodzęJa tam mogłabym chodzić w kółko mam wprawę z kontroli jakości jak co godzinę obchód po próbki robiłam mało kto mnie wtedy doganiał, tak szybko chodziłam tam to mogłam i 15 k kroków robić
mam nadzieję, że szybko się owulaki zdecydują stać pozytywneJa bym chciała "się poświęcić" Ale na razie nadal nie mam nawet drugiej kreski na owulaku, więc nie wiem, czy nawet w sierpniu się z sikaniem wyrobię Do tego jest gorąco, a mnie znów się wysuwa ósemka więc jest lekko chu.owo.
Ale dziś nie wezmę leków, więc właśnie spijam Prosecco
Tyję od samego myślenia o tym, co zjadłaś
Czy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?Spali się kiedyś tam
już spaliłaś przysiadami i plankiem!Spali się kiedyś tam