Bolilol
Fanka BB :)
może to szybki numerek był, co się czepiasz?Czy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to szybki numerek był, co się czepiasz?Czy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?
Miałam miałam, ale taka jedna mnie molestuje i wysyła jakieś miłosławyCzy Ty nie miałaś iść się ruchać 10 minut temu?
mój mąż tak zapierdziela, że muszę za nim biec jak idzie swoim tempem a ja nie chodzę wolnoZawsze jak z kimś wychodzę na spacer to mi mówi kobieto idź normalnie nie biegnij a ja tak szybko chodzę
Bo to dobre piwo jest! Sama bym wyżłopała, ale nie mogę przez ćpanie metyMiałam miałam, ale taka jedna mnie molestuje i wysyła jakieś miłosławy
Tak mają wszystkie moje koleżankimój mąż tak zapierdziela, że muszę za nim biec jak idzie swoim tempem a ja nie chodzę wolno
Jak ktoś zrobi to czemu nie. Lubię buraki. Byle były słodkie.Niech smoothie z buraka wypije
Może by się zrobiło miejsce na reszte.Mówiła, że się przeżarła więc dobra powinna pomóc
Ja kiedyś zamówienia internetowego sklepu zbierałam oj wtedy to całą zmianę trzeba było chodzić dzień w dzień ale nigdy nie policzyłam kroków dniówki, było to bardzo dawnoJa tam mogłabym chodzić w kółko mam wprawę z kontroli jakości jak co godzinę obchód po próbki robiłam mało kto mnie wtedy doganiał, tak szybko chodziłam tam to mogłam i 15 k kroków robić
Też tak kiedyś miałam. Jak musiałam iść z kimś wolno to się strasznie męczyłam. Teraz już chyba stara jestem, spacer to spacer.Zawsze jak z kimś wychodzę na spacer to mi mówi kobieto idź normalnie nie biegnij a ja tak szybko chodzę