reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dzień dobry dziewczęta
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

@Bolilol wyzwanie robię, ale teraz robię nie regularnie i znów będę jutro robić 2 dni wyzwania w 1.
Dzień miałam aktywny, zakończony grillem. Oczywiście trzeba było jeść po korek (zjadłam tyle samo ile mężczyźni) 🙈

Starszy dziś mucił zborze u ludzi, niestety zabrał się za to dość późno. Nadeszła sporą ulewa i w oddali pogrzmiewło, słyszę że jedzie więc wychylam się z garażu żeby popatrzeć, jak to przemieszcza się tym kombajnem w strugach deszczu. Aż tu nagle - jeb! Kuźwa, myślami że ten piorun leci w niego! Na szczęście uderzył tuż nad nim, ale to co przeżyłam w tych ułamkach sekundy jest nie do opisania.
wapółczuję tego stresu!

@Bolilol możesz mi wpisać negatyw. W przyszłym miesiącu już nie sikam, tylko czekam grzecznie na okres, bo mój smutek zamienił się we wkurwienie. Już nawet nie chce mi się przyglądać i doszukiwać tej drugiej kreski. 🤪
kurcze, szkoda 😔 ale znam ten wkurw, też tak mam jak sikam kilka dni, na początku oczywiście jeszcze rozbieramy testy i szukam tego cienia, a już pod koniec to nawet nierozebranemu testowi się nie przygoądam tylko wyrzucam do śmieci wkurwiona

Dziewczyny jak prawidłowo zdiagnozować niedomogę lutealną? Właśnie rozkręca mi się okres. To mój najkrótszy cykl jaki pamiętam (23dni). Progesteron 7dpo nigdy nie dobił u mnie nawet do 12. Faza lutealna wg moich obserwacji ma 10-11dni. I tak sobie myślę, że może warto podiagnozować się też w tym kierunku.

I jeszcze drugie pytanie. Wymazy MUCHA robiłyście u lekarza czy w laboratoriach, które oferują pobieranie ich?

reklama
Dziewczyny jak prawidłowo zdiagnozować niedomogę lutealną? Właśnie rozkręca mi się okres. To mój najkrótszy cykl jaki pamiętam (23dni). Progesteron 7dpo nigdy nie dobił u mnie nawet do 12. Faza lutealna wg moich obserwacji ma 10-11dni. I tak sobie myślę, że może warto podiagnozować się też w tym kierunku.

I jeszcze drugie pytanie. Wymazy MUCHA robiłyście u lekarza czy w laboratoriach, które oferują pobieranie ich?
.

Ostatnia edycja:
Do góry