Żołna
Fanka BB :)
Oj... Ja robię więcej w ortezieja mam pracę totalnie siedzacą i to jeszcze w domu. Zdarzało mi się zrobić 300 kroków dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj... Ja robię więcej w ortezieja mam pracę totalnie siedzacą i to jeszcze w domu. Zdarzało mi się zrobić 300 kroków dziennie
jestem leniwą bułą, nie mam problemu z siedzeniem, choć zdecydowanie wolę leżeniePodziwiam że dajesz radę siedzieć tyle godzin bo ja nie potrafię usiedzieć na dupie chciałam zmienić pracę bardziej biurową ale zmiany bd pewnie bolesne
wcale mnie to nie dziwiOj... Ja robię więcej w ortezie
dlaczego mieszkasz tak daleko, chciałabym mieć Cię blisko i chodzić z Tobą żreć, jesteś moją jedzeniową bratnią duszą
Napady od czasu do czasu?Rozumiem cię w pełni ja gdybym nie siedziała w pracy pewnie też bym wczoraj jeszcze bardziej pojechała dobrze że człowiek takie napady ma od czasu do czadu
Największego lenia to ja mam jak muszę sprzatac w domu wtedy siedzenie na kanapie jest najprzyjemniejsze tak latam jak porąbanajestem leniwą bułą, nie mam problemu z siedzeniem, choć zdecydowanie wolę leżenie
Ups w takim razie od czasu do czasu to od rana do wieczora w nocy przerwaNapady od czasu do czasu?
Ja mam tak codziennie
sprytnie wybrnęłaśUps w takim razie od czasu do czasu to od rana do wieczora w nocy przerwa
Dobrze, że jestem w ciąży. Mogę zwalać na bombelka.Ups w takim razie od czasu do czasu to od rana do wieczora w nocy przerwa
ja robię kroki z miotłą i mopemNajwiększego lenia to ja mam jak muszę sprzatac w domu wtedy siedzenie na kanapie jest najprzyjemniejsze tak latam jak porąbana