Brownie1992
Moderator
Mówiła, że się przeżarła więc dobra powinna pomócod tego to co najwyżej sraczki dostanie i będzie jej gorzej niż lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówiła, że się przeżarła więc dobra powinna pomócod tego to co najwyżej sraczki dostanie i będzie jej gorzej niż lepiej
Zjadłam loda przejadłam ciastkiem a wieczorem weszły jeszcze chipsy a dziś zrobiłam spagetti ale na mielonym z indyka było pyszne i już mi przeszła gastrofaza okresowai co dobrego zeżarłaś?
Ja łaziłam cały dzień, więc uznałam to za trening, nogi mnie bolą jakbym ze 200 przysiadów zrobiła w jednej serii Teraz wzięłam się za testy czy można upiec w multicookerze biszkopt i okazało się, że można. Jutro idziemy na obiad do mojego taty i robię torta (biszkopt przekładany bitą śmietaną i ananasem)Jak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire
ten tort brzmi jak marzenieJa łaziłam cały dzień, więc uznałam to za trening, nogi mnie bolą jakbym ze 200 przysiadów zrobiła w jednej serii Teraz wzięłam się za testy czy można upiec w multicookerze biszkopt i okazało się, że można. Jutro idziemy na obiad do mojego taty i robię torta (biszkopt przekładany bitą śmietaną i ananasem)
Podziwiam że dajesz radę siedzieć tyle godzin bo ja nie potrafię usiedzieć na dupie chciałam zmienić pracę bardziej biurową ale zmiany bd pewnie bolesneja mam pracę totalnie siedzacą i to jeszcze w domu. Zdarzało mi się zrobić 300 kroków dziennie
Idealny w taką pogodęten tort brzmi jak marzenie
Ja dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińskoZjadłam loda przejadłam ciastkiem a wieczorem weszły jeszcze chipsy a dziś zrobiłam spagetti ale na mielonym z indyka było pyszne i już mi przeszła gastrofaza okresowa
Jakoś będę musiała dać radę biegałam sporo, teraz spróbuję ograniczyć, bo nawet przyniesienie zakupów ze sklepu to teraz dla mnie wyczyn nie mówiąc o wnoszeniu/znoszeniu czegoś po schodacha dużo masz biegania po schodach w pracy? Pewnie na początku będzie ciężko
dlaczego mieszkasz tak daleko, chciałabym mieć Cię blisko i chodzić z Tobą żreć, jesteś moją jedzeniową bratnią dusząJa dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińsko
Rozumiem cię w pełni ja gdybym nie siedziała w pracy pewnie też bym wczoraj jeszcze bardziej pojechała dobrze że człowiek takie napady ma od czasu do czaduJa dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińsko