reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Jak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire
Ja łaziłam cały dzień, więc uznałam to za trening, nogi mnie bolą jakbym ze 200 przysiadów zrobiła w jednej serii 🙈 Teraz wzięłam się za testy czy można upiec w multicookerze biszkopt i okazało się, że można. Jutro idziemy na obiad do mojego taty i robię torta (biszkopt przekładany bitą śmietaną i ananasem) 😏

Ja łaziłam cały dzień, więc uznałam to za trening, nogi mnie bolą jakbym ze 200 przysiadów zrobiła w jednej serii 🙈 Teraz wzięłam się za testy czy można upiec w multicookerze biszkopt i okazało się, że można. Jutro idziemy na obiad do mojego taty i robię torta (biszkopt przekładany bitą śmietaną i ananasem) 😏
ten tort brzmi jak marzenie ❤️

Zjadłam loda przejadłam ciastkiem a wieczorem weszły jeszcze chipsy 🙈 a dziś zrobiłam spagetti ale na mielonym z indyka było pyszne 😋😋😋 i już mi przeszła gastrofaza okresowa 😂
Ja dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińsko 😂

Ja dziś na śniadanie wjebałam 4 parówki plus ciastko. Potem pojechaliśmy na burgery. Potem mąż mnie wziął na kawę więc uznałam, że zjem sernik z kajmakiem. Teraz zeżarłam tosty i żłopie wińsko 😂
dlaczego mieszkasz tak daleko, chciałabym mieć Cię blisko i chodzić z Tobą żreć, jesteś moją jedzeniową bratnią duszą 😍

reklama
Rozumiem cię w pełni😂 ja gdybym nie siedziała w pracy pewnie też bym wczoraj jeszcze bardziej pojechała😂 dobrze że człowiek takie napady ma od czasu do czadu 😅

Do góry