reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
A ja swoje przysiady porzuciłam. Najpierw mi coś wlazło w jeden staw biodrowy, wyszło wlazło w drugi. Wyszło. Tylko się teraz nie mogę zmotywować. Nawet pieknyy dyplom od @Avy nie pomaga.

W obiadowych spadach to u nas dziś będzie grill. Żar się leje z nieba. Ale co tam. Wczoraj łał deszcz i też było fajnie grilowalo.

Ja zapisze się na wrzesień :) 7.09
W poniedziałek robie badania i lekarka stwierdzi czy kluc się czy nie.

Znacie jakieś sposoby na zwiększenie grubości endometrium? W piątek 8dc, powiedziała mi na usg że trochę za cienkie.
Póki co jem orzechy i morele.

reklama
Ja zapisze się na wrzesień :) 7.09
W poniedziałek robie badania i lekarka stwierdzi czy kluc się czy nie.

Znacie jakieś sposoby na zwiększenie grubości endometrium? W piątek 8dc, powiedziała mi na usg że trochę za cienkie.
Póki co jem orzechy i morele.
to Cię wpisze na listę rezerwową w sierpniu ;)

A powiedziała ile mm miało endometrium?

Do orzechów i moreli dorzuc migdaly, buraki, awokado, jajka (żółtka), słonecznik, pestki dyni. Z suplementów możesz zadbać o witaminę C i E oraz resweratlor :)

Do góry