reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
W tym tyg nasze przytulanki umarły. Przedwczoraj była duża szansa, ale w przeciągu 5min zasnęłam jak suseł. Pierwszy raz udało mi się przespać burze, co normalnie mi się nie zdarza 🙈 no ale mogę mocno spać w nocy, bo w końcu przy dupku nie dokucza mi senność w dzień 🙂

"potwierdzić" to trochę za duże słowo, ale to jest skok, na który czekaliśmy i możesz założyć, że była w wczoraj, choć bardziej wiarygodne to będzie pojutrze, jak będziesz miała 3 pomiary po domniemanej owulacji :) ale generalnie niech teraz tylko nie spada poniżej 36,85 🤞
Możesz dać dzisiaj mężowi odpocząć 😅
Haha teraz już się rozkręcił i już nie chce odpoczywać 🙈🤣
Chyba mi już do tabletek antykoncepcyjnych wrócić nie pozwoli 🙈🤣

oj! Współczuje! Do kiedy masz się oszczędzać?
Wiesz, 10 minut ćwiczeń na godna partie możesz wykonać bez udziału kolana 😂
I co spowodowało, że skończyłaś w gipsie? W ogóle… jak?!
Podczas ćwiczeń, konkretnie to robiłam akurat ćwiczenie na boczki, co się podnosi kolano do łokcia po tej samej stronie ciała i rzepka w kolanie mi przeskoczyła w bok. No cóż. To nie pierwszy raz 🙈 muszę na operację iść ale bym chciała po porodzie dopiero 🙈
Kazali mi do połowy września w ortezie chodzić ale już nie wytrzymuje w niej 🥴

Dzień dobry, mam wyniki 🙈 Jest źle czy nienajgorzej? 😔

Załączniki

• Screenshot_20230819_003606_com.google.android.apps.docs_edit_412220225012619.jpg
    Screenshot_20230819_003606_com.google.android.apps.docs_edit_412220225012619.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry