Żołna
Fanka BB :)
Ja jednak poproszę o dyspensę do połowy września co najmniejmyślę, że to najlepsza pora, żeby z @nudella i @Mademoiselle_Nika zacząć od jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jednak poproszę o dyspensę do połowy września co najmniejmyślę, że to najlepsza pora, żeby z @nudella i @Mademoiselle_Nika zacząć od jutra
Wspaniała wiadomość! Ściskam kciukasyŻuczki moje drogie, w poniedziałek biopsja u naszej dawczyni. Pęcherzyki pięknie rosną. Wreszcie coś się dzieje. Po biopsji zapłodnienie i hodowla, i pewnie jak coś z tego będzie to zarodki wrócą do Łodzi za jakieś 2 tygodnie. Wtedy dopiero ja wchodzę do akcji…
Część, miło Cię poznaćCześć Dziewczyny podczytuje Was od kilku dni i pomyślałam, że może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej Staraczki
Kilka słów o mnie: 34 lata, starania o pierwsze dziecko. To będzie nasz 7 cykl starań, na ten moment zrobiłam tylko podstawowe badania z krwi i na jesień mam się zgłosić do gin, wtedy będziemy myśleć co dalej.
W poprzednim cyklu zrobiłam dodatkowo progesteron (21/22 dc) i wyszedł 30.30 więc chyba ok ale nie ukrywam, że dużo się uczę od Was z tego forum
Jeśli mogę prosić o zapisanie to testować planuje 31 sierpnia, planowany 1 dzień @.
Flo już to zrobiłoDobra dziewczyny. Dziś skok z 36,72 na 37,00. Czy mogę potwierdzić w takim razie owulację?
jak skończyłaś? Bo przepraszam nie pamietamNo ja się zastanawiam nad treningami jakimiś, ale ostatnie sama sobie ułożyłam no i wiesz jak skończyłam
W gipsie od wczoraj dopiero chodzę bez ortezy ale kolano mam jak baniajak skończyłaś? Bo przepraszam nie pamietam
Na mnie pożycie tak wpływaW ogóle nie wiem czy to wpływ dni płodnych czy częstszego pożycia ale humor mi wrócił i czuję że nawet z tą moja nieszczęsna nogą mogę dziś góry przenosić
"potwierdzić" to trochę za duże słowo, ale to jest skok, na który czekaliśmy i możesz założyć, że była w wczoraj, choć bardziej wiarygodne to będzie pojutrze, jak będziesz miała 3 pomiary po domniemanej owulacji ale generalnie niech teraz tylko nie spada poniżej 36,85Dobra dziewczyny. Dziś skok z 36,72 na 37,00. Czy mogę potwierdzić w takim razie owulację?