reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Żuczki moje drogie, w poniedziałek biopsja u naszej dawczyni. Pęcherzyki pięknie rosną. Wreszcie coś się dzieje. Po biopsji zapłodnienie i hodowla, i pewnie jak coś z tego będzie to zarodki wrócą do Łodzi za jakieś 2 tygodnie. Wtedy dopiero ja wchodzę do akcji…
Wspaniała wiadomość! Ściskam kciukasy 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Dobra dziewczyny. Dziś skok z 36,72 na 37,00. Czy mogę potwierdzić w takim razie owulację? 🙈😁

Załączniki

• Screenshot_2023-08-19-06-50-11-087_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2023-08-19-06-50-11-087_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    86,3 KB · Wyświetleń: 68
Cześć Dziewczyny:) podczytuje Was od kilku dni i pomyślałam, że może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej Staraczki 🙂

Kilka słów o mnie: 34 lata, starania o pierwsze dziecko. To będzie nasz 7 cykl starań, na ten moment zrobiłam tylko podstawowe badania z krwi i na jesień mam się zgłosić do gin, wtedy będziemy myśleć co dalej.

W poprzednim cyklu zrobiłam dodatkowo progesteron (21/22 dc) i wyszedł 30.30 więc chyba ok ale nie ukrywam, że dużo się uczę od Was z tego forum 😃

Jeśli mogę prosić o zapisanie to testować planuje 31 sierpnia, planowany 1 dzień @.
Część, miło Cię poznać 😊

reklama
Dobra dziewczyny. Dziś skok z 36,72 na 37,00. Czy mogę potwierdzić w takim razie owulację? 🙈😁
"potwierdzić" to trochę za duże słowo, ale to jest skok, na który czekaliśmy i możesz założyć, że była w wczoraj, choć bardziej wiarygodne to będzie pojutrze, jak będziesz miała 3 pomiary po domniemanej owulacji :) ale generalnie niech teraz tylko nie spada poniżej 36,85 🤞
Możesz dać dzisiaj mężowi odpocząć 😅

Do góry