nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Nadrobiłam, a teraz idę spać, bo jutro kolejne 12h harówki przede mną. Także miło było, ale nara.Oooo, @nieznośne_poplątanie nadrabia. Dajesz, dziewczyno!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadrobiłam, a teraz idę spać, bo jutro kolejne 12h harówki przede mną. Także miło było, ale nara.Oooo, @nieznośne_poplątanie nadrabia. Dajesz, dziewczyno!
Kobieto, wrzesień będzie Twój! Razem z @Sunflowerxxx podtrzymacie dobrą falę. Tak strasznie trzymam kciukiŻuczki moje drogie, w poniedziałek biopsja u naszej dawczyni. Pęcherzyki pięknie rosną. Wreszcie coś się dzieje. Po biopsji zapłodnienie i hodowla, i pewnie jak coś z tego będzie to zarodki wrócą do Łodzi za jakieś 2 tygodnie. Wtedy dopiero ja wchodzę do akcji…
dobra, zaczynam od jutramyślę, że to najlepsza pora, żeby z @nudella i @Mademoiselle_Nika zacząć od jutra
ile komórek dawczyni będziecie zapładniac?Żuczki moje drogie, w poniedziałek biopsja u naszej dawczyni. Pęcherzyki pięknie rosną. Wreszcie coś się dzieje. Po biopsji zapłodnienie i hodowla, i pewnie jak coś z tego będzie to zarodki wrócą do Łodzi za jakieś 2 tygodnie. Wtedy dopiero ja wchodzę do akcji…
dokładnie jak napisała Bolilol, zapraszamy od jutra. Wystarczy 10 minut na początek. Mata, albo i bez. Piżama, albo i bez jak wolisz. Ramiona, okrężne ruchy biodrami, skipingi, Zakroki, przysiady, co kto lubi.
ja po winkuOdpalam mohito, czy ktoś ze mną?
Choć ja dziś dużo nie mogę, bo jutro idę na Kinder party
Mam spotkania online z dietetyczką raz w miesiącu, ale to bardziej taka psychodietetyczka, więc pogada, wypyta i każe mi samej wymyślać, co zmienić Generalnie nie mam diety, ograniczyłam słodycze i fast foody. Staram się zmieniać nawyki, mniej smażę, używam jogurtu zamiast śmietany itp.wow, piękny wynik! Jak to zrobiłaś?
Szkoda, że się tak opóźnia... Nie dziwię się, że się czujesz zniechecona
ja mam problem z zakładaniem stresu z pracy. Tzn jak w pracy luz to dieta idzie mi super a jak w pracy sraczka to podjadam. Zastanawiam się czy lepiej psycholog czy psychodietetyk się sprawdzi. Czuję że sama tego nie ogarnęMam spotkania online z dietetyczką raz w miesiącu, ale to bardziej taka psychodietetyczka, więc pogada, wypyta i każe mi samej wymyślać, co zmienić Generalnie nie mam diety, ograniczyłam słodycze i fast foody. Staram się zmieniać nawyki, mniej smażę, używam jogurtu zamiast śmietany itp.
Ha! Mówisz, że coś mi Mikołaj przyniesie na urodziny we wrześniu?Kobieto, wrzesień będzie Twój! Razem z @Sunflowerxxx podtrzymacie dobrą falę. Tak strasznie trzymam kciuki