reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
reklama
Hej! Ja wiem, że dla Was ten urlop to taki nie do końca urlop, bo z odpoczynkiem to on ma niewiele wspólnego.
Dobrze, że realizujecie założone plany związane z badaniami, wizytą u terapeuty. Zapewne spotkanie z rodziną i duża impreza nie poprawiają sytuacji.
Każda z nas ma lepsze i gorsze momenty, druga faza cyklu jest okrutna. Ale jesteśmy tutaj, żeby się wspierać, a Ty jesteś częścią tej społeczności. Chcemy, żebyś tu była i w tych lepszych i w gorszych momentach. Bo najlepiej rozumiemy siebie nawzajem. Jestem przekonana, że jak wrócicie do domu, odpoczniecie od wszystkiego i wszystkich, wrócicie do nadmorskich wędrówek to od razu zmieni się Wasze nastawienie :) Trzymaj się!
Dziękuję za te słowa, doceniam bardzo mocno Twoją empatię❤ wszystko co napisałaś jest prawdą.
Ten urlop faktycznie jest trochę ciężkim doświadczeniem, bo wiele mamy na głowie, plus dochodzące problemy w związku z tym wszystkim, co musimy ogarnąć. Oboje jesteśmy przeciążeni...Ale mam nadzieję, że to minie i wrócimy do formy.
Dzisiejsze badania wyszły dobrze , więc są plusy - wizyty już wkrótce.
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia Tobie, i każdej z osobna, jesteście mega babeczki.

Do góry