reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

W ogóle dziś miałam rozmowę półroczną i szefowa mnie tak nachwaliła, że aż podbudowana się poczułam.
Wiecie, ja pracuje w działce, o której jakby mi kiedyś ktoś powiedział, że będę się tym zajmować to bym mu się roześmiała w twarz. A teraz tu jestem i jeszcze jestem w tym dobra. Mam spoko pracę, z reguły nie stresującą, fajnych ludzi. Kasa też nie jest zła, może nie miliony ale jest całkiem okej. Myślę, że warto doceniać takie rzeczy.
Pięknie, gratulacje 😍

reklama
W ogóle dziś miałam rozmowę półroczną i szefowa mnie tak nachwaliła, że aż podbudowana się poczułam.
Wiecie, ja pracuje w działce, o której jakby mi kiedyś ktoś powiedział, że będę się tym zajmować to bym mu się roześmiała w twarz. A teraz tu jestem i jeszcze jestem w tym dobra. Mam spoko pracę, z reguły nie stresującą, fajnych ludzi. Kasa też nie jest zła, może nie miliony ale jest całkiem okej. Myślę, że warto doceniać takie rzeczy.
Gratulacje 😍

ja muszę w końcu sobie kupić ten zegarek co liczy kroki. Myślę, że mogę się zdziwić :D chociaż też raczej jakiegoś 1000 nie robię. Stawiałabym tak z 7k :D
polecam, mnie mega motywuje to do ruszenia dupy jak widzę, ze mam mało kroków plus staram się nie mieć mniej niż moja mama, ktora każdego dnia ma 11 tysięcy minimum😅 czasem człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy jak się dużo rusza i niestety odwrotnie 😉 akurat wiem, że Ty się ruszasz ale mówię tak ogólnie 😅

@Bolilol wow! Podziwiam. Aż mi się głupio zrobiło z moim tysiącem kroków dziennie. Muszę zacząć chodzić na spacery, ale od jutra… bo dzisiaj pada a ja z cukru :D
nie chce nic mówić, ale ja głównie po domu chodzę 😅 w sensie nie że przy normalnych czynnościach, tylko w ramach treningu, np. teraz łażę od 19:15 😅 ale 1000 kroków to tez już coś, normalnie robiłam pewnie koło 300 przy home office 😅

ja muszę w końcu sobie kupić ten zegarek co liczy kroki. Myślę, że mogę się zdziwić :D chociaż też raczej jakiegoś 1000 nie robię. Stawiałabym tak z 7k :D
To jak planujesz zakup to zwróć uwagę, żeby można było sterować tym co ma być wyświetlane na zegarku. Ja mam huawei i nie mogę "odpiąć" telefonu. Tzn. za każdym razem jak dzwoni mi telefon to zegarek wibruje. Przy mojej pracy to możecie sobie wyobrazić co się stało z zegarkiem po trzech dniach użytkowania ;)

Robiliśmy objazdówkę Słowenia + Włochy (10+4 dni - jakoś tak). Było bardzo spoko. Trasę zaczęliśmy od Mariboru, później zamek Cylejski, Skofja Loka, Kranj, wąwóz Vintgar, Pokljuka, wodospad Savica, 7 lakes valley, Bljed, Lublana + zamek, Predjama, jaskinie Szkocjańskie, Krizna Jama, Piran, Portoroz. Do tego plażing we Włoszech.
super, dziękuję za szczegółowy opis. Oglądam teraz te krajobrazy i przepadałam 😍 tylko trochę mnie ceny odstraszają… w sumie nie widzę nic ciekawego taniej niż 1000 zł za noc a jakoś się zrobiłam trochę żyła mając w perspektywie miliony monet jakie za chwilę zaczniemy zostawiać w klinice 😬

reklama
nie chce nic mówić, ale ja głównie po domu chodzę 😅 w sensie nie że przy normalnych czynnościach, tylko w ramach treningu, np. teraz łażę od 19:15 😅 ale 1000 kroków to tez już coś, normalnie robiłam pewnie koło 300 przy home office 😅
No ja właśnie siedzę na Home office w domu cały czas. Ale dużo chodzę sikać wiec i ten tysiak wystukam xD

Do góry