reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
a dobrze, dobrze. Zrobiłam 40 minut hantli i 20 minut tabaty, byłam na spcerze i właśnie jemmoją porcję makaronu jak dla wojska <3 ogólnie dobrze sie czuje i mam nadzieję, ze dziś będę mogła spać :)
Dobrze, że się wymęczyłaś, obyś dobrze spała 😘 dzisiaj pełnia, ja chyba będę w nocy w trybie czuwania 😓 przeważnie nie śpię, gdy jest pełnia albo śpię bardzo lekko 😓

Mamy ze Starym 2537946868 wersję planu na urlop startujący od poniedziałku 😅

Były góry, Mazury, jeziora, Białowieża, ostatnio był plan żeby rowerami objechać wybrzeże (jutro przyjdzie Staremu nowy rower na tę okoliczność) ALE prognozy pogody takie średnio optymistyczne… więc narodził się 2 godziny temu pomysł by wsiąść w auto i jechać na południe/południowy zachód, i zatrzymać się dopiero jak będzie wystarczająco dużo słońca🌝🌝🌝 i tak patrzę, że Słowenia w sumie spoko, bo Stary Włoch nie lubi (nie pytajcie dlaczego, też tego nie rozumiem), a ja w Chorwacji już byłam kilka razy to szukam czegoś innego ☺️
Robiliśmy objazdówkę Słowenia + Włochy (10+4 dni - jakoś tak). Było bardzo spoko. Trasę zaczęliśmy od Mariboru, później zamek Cylejski, Skofja Loka, Kranj, wąwóz Vintgar, Pokljuka, wodospad Savica, 7 lakes valley, Bljed, Lublana + zamek, Predjama, jaskinie Szkocjańskie, Krizna Jama, Piran, Portoroz. Do tego plażing we Włoszech.

W ogóle dziś miałam rozmowę półroczną i szefowa mnie tak nachwaliła, że aż podbudowana się poczułam.
Wiecie, ja pracuje w działce, o której jakby mi kiedyś ktoś powiedział, że będę się tym zajmować to bym mu się roześmiała w twarz. A teraz tu jestem i jeszcze jestem w tym dobra. Mam spoko pracę, z reguły nie stresującą, fajnych ludzi. Kasa też nie jest zła, może nie miliony ale jest całkiem okej. Myślę, że warto doceniać takie rzeczy.

oooooo i jak wrażenia? Co tak robiłaś? Długo byłaś? Podobało Ci się? Coś polecasz? Może odradzasz? Wróciłabyś?😅
Wróciłabym do jednej miejscówki z kimą na pierożki. Pyszne były bardzo.
Mam traumę po pływaniu łódką na wysepkę w Bljedzie. Generalnie bardzo mi się podobało, fajny, mały kraj, który można bez problemu przejechać, nie ma cyrków z płatnościami i telefonami, wszędzie blisko. Polecam.

reklama
Dla Dziewczyn, które ukończyły wyzwanie przysiadowe - ogromne brawa i gratulacje! 🥳🥳🥳
@Bolilol @kicikocia @sylwica1410 @nudella @wrobelmm - pełen szacun!!! 👏
Odwaliłyście niesamowity kawał dobrej roboty. Więc niniejszym wręczam każdej z Was dyplom ukończenia wyzwania :) 💚💚💚
Season 4 Starz GIF by Outlander

O matko aż się wzruszyłam. Serio! Dziękuję ❤️
Dzięki Tobie ruszyłam tyłek i zamierzam ruszać go codziennie

Do góry