Kejcik
Fanka BB :)
oooooo i jak wrażenia? Co tak robiłaś? Długo byłaś? Podobało Ci się? Coś polecasz? Może odradzasz? Wróciłabyś?Ja, a co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooooo i jak wrażenia? Co tak robiłaś? Długo byłaś? Podobało Ci się? Coś polecasz? Może odradzasz? Wróciłabyś?Ja, a co?
Dobrze, że się wymęczyłaś, obyś dobrze spała dzisiaj pełnia, ja chyba będę w nocy w trybie czuwania przeważnie nie śpię, gdy jest pełnia albo śpię bardzo lekkoa dobrze, dobrze. Zrobiłam 40 minut hantli i 20 minut tabaty, byłam na spcerze i właśnie jemmoją porcję makaronu jak dla wojska <3 ogólnie dobrze sie czuje i mam nadzieję, ze dziś będę mogła spać
jak się zmęczyłaś i najadłaś to na pewnoa dobrze, dobrze. Zrobiłam 40 minut hantli i 20 minut tabaty, byłam na spcerze i właśnie jemmoją porcję makaronu jak dla wojska <3 ogólnie dobrze sie czuje i mam nadzieję, ze dziś będę mogła spać
Robiliśmy objazdówkę Słowenia + Włochy (10+4 dni - jakoś tak). Było bardzo spoko. Trasę zaczęliśmy od Mariboru, później zamek Cylejski, Skofja Loka, Kranj, wąwóz Vintgar, Pokljuka, wodospad Savica, 7 lakes valley, Bljed, Lublana + zamek, Predjama, jaskinie Szkocjańskie, Krizna Jama, Piran, Portoroz. Do tego plażing we Włoszech.Mamy ze Starym 2537946868 wersję planu na urlop startujący od poniedziałku
Były góry, Mazury, jeziora, Białowieża, ostatnio był plan żeby rowerami objechać wybrzeże (jutro przyjdzie Staremu nowy rower na tę okoliczność) ALE prognozy pogody takie średnio optymistyczne… więc narodził się 2 godziny temu pomysł by wsiąść w auto i jechać na południe/południowy zachód, i zatrzymać się dopiero jak będzie wystarczająco dużo słońca i tak patrzę, że Słowenia w sumie spoko, bo Stary Włoch nie lubi (nie pytajcie dlaczego, też tego nie rozumiem), a ja w Chorwacji już byłam kilka razy to szukam czegoś innego
Wróciłabym do jednej miejscówki z kimą na pierożki. Pyszne były bardzo.oooooo i jak wrażenia? Co tak robiłaś? Długo byłaś? Podobało Ci się? Coś polecasz? Może odradzasz? Wróciłabyś?
Bo nie ma wątku bez kupy @Brownie1992Ten gif wraca w każdym wątku jak bumerang
Dla Dziewczyn, które ukończyły wyzwanie przysiadowe - ogromne brawa i gratulacje!
@Bolilol @kicikocia @sylwica1410 @nudella @wrobelmm - pełen szacun!!!
Odwaliłyście niesamowity kawał dobrej roboty. Więc niniejszym wręczam każdej z Was dyplom ukończenia wyzwania