reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Będę walić 💩
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones
W sensie nie, że teraz tylko dla podbicia stron 😆

reklama
A skoro mowa o wyzwaniach, to się chciałam jeszcze czymś pochwalić 🥹 od dawna mam ustawiony cel 10.000 kroków, 100minut aktywności i 400kcal spalonych dziennie. I 12 lipca się zawzięłam i postanowiłam się do tego przyłożyc i od 12 do 31 lipca spełniałam wszystkie te cele codziennie, chodziłam ok. 2h dziennie, czasami dłużej. W lipcu przeszłam ponad 328 000 kroków 🥹

W sierpniu kontynuuję swoje wyzwanie (właśnie łażę)
Uuu, gratuluję samozaparcia i życzę dalszego spełniania wyzwania 😍🌻

Mamy ze Starym 2537946868 wersję planu na urlop startujący od poniedziałku 😅

Były góry, Mazury, jeziora, Białowieża, ostatnio był plan żeby rowerami objechać wybrzeże (jutro przyjdzie Staremu nowy rower na tę okoliczność) ALE prognozy pogody takie średnio optymistyczne… więc narodził się 2 godziny temu pomysł by wsiąść w auto i jechać na południe/południowy zachód, i zatrzymać się dopiero jak będzie wystarczająco dużo słońca🌝🌝🌝 i tak patrzę, że Słowenia w sumie spoko, bo Stary Włoch nie lubi (nie pytajcie dlaczego, też tego nie rozumiem), a ja w Chorwacji już byłam kilka razy to szukam czegoś innego ☺️

reklama
Do góry