reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mamy ze Starym 2537946868 wersję planu na urlop startujący od poniedziałku 😅

Były góry, Mazury, jeziora, Białowieża, ostatnio był plan żeby rowerami objechać wybrzeże (jutro przyjdzie Staremu nowy rower na tę okoliczność) ALE prognozy pogody takie średnio optymistyczne… więc narodził się 2 godziny temu pomysł by wsiąść w auto i jechać na południe/południowy zachód, i zatrzymać się dopiero jak będzie wystarczająco dużo słońca🌝🌝🌝 i tak patrzę, że Słowenia w sumie spoko, bo Stary Włoch nie lubi (nie pytajcie dlaczego, też tego nie rozumiem), a ja w Chorwacji już byłam kilka razy to szukam czegoś innego ☺️
Ja nigdy nie byłam, mąż też nie, ale znajomi byli i mega sobie chwalili także myślę, że macie super pomysł na spędzenie urlopiku 😊

Wróciłabym do jednej miejscówki z kimą na pierożki. Pyszne były bardzo.
Mam traumę po pływaniu łódką na wysepkę w Bljedzie. Generalnie bardzo mi się podobało, fajny, mały kraj, który można bez problemu przejechać, nie ma cyrków z płatnościami i telefonami, wszędzie blisko. Polecam.
a co tam się na tej łódce wydarzyło? Ja się boję wody 😓 przy Starym (kiedyś na studiach dorabiał jako ratownik na basenie) i w kapoku to jest ok aczkolwiek nie jestem gotowa na jakieś krzywe akcje na wodzie 😬

super, dziękuję za szczegółowy opis. Oglądam teraz te krajobrazy i przepadałam 😍 tylko trochę mnie ceny odstraszają… w sumie nie widzę nic ciekawego taniej niż 1000 zł za noc a jakoś się zrobiłam trochę żyła mając w perspektywie miliony monet jakie za chwilę zaczniemy zostawiać w klinice 😬
Zaraz zerknę u mnie na booking na te noclegi, które my mieliśmy zaklepane.

a co tam się na tej łódce wydarzyło? Ja się boję wody 😓 przy Starym (kiedyś na studiach dorabiał jako ratownik na basenie) i w kapoku to jest ok aczkolwiek nie jestem gotowa na jakieś krzywe akcje na wodzie 😬
Generalnie dostajesz łódkę, wiosła i masz sobie popłynąć na wyspę!

Generalnie dostajesz łódkę, wiosła i masz sobie popłynąć na wyspę!
Tak to wygląda mniej więcej:
1690914755540.png

Widzicie te małe łódeczki?

reklama
Do góry