reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mamy ze Starym 2537946868 wersję planu na urlop startujący od poniedziałku 😅

Były góry, Mazury, jeziora, Białowieża, ostatnio był plan żeby rowerami objechać wybrzeże (jutro przyjdzie Staremu nowy rower na tę okoliczność) ALE prognozy pogody takie średnio optymistyczne… więc narodził się 2 godziny temu pomysł by wsiąść w auto i jechać na południe/południowy zachód, i zatrzymać się dopiero jak będzie wystarczająco dużo słońca🌝🌝🌝 i tak patrzę, że Słowenia w sumie spoko, bo Stary Włoch nie lubi (nie pytajcie dlaczego, też tego nie rozumiem), a ja w Chorwacji już byłam kilka razy to szukam czegoś innego ☺️
Ja nigdy nie byłam, mąż też nie, ale znajomi byli i mega sobie chwalili także myślę, że macie super pomysł na spędzenie urlopiku 😊

Wróciłabym do jednej miejscówki z kimą na pierożki. Pyszne były bardzo.
Mam traumę po pływaniu łódką na wysepkę w Bljedzie. Generalnie bardzo mi się podobało, fajny, mały kraj, który można bez problemu przejechać, nie ma cyrków z płatnościami i telefonami, wszędzie blisko. Polecam.
a co tam się na tej łódce wydarzyło? Ja się boję wody 😓 przy Starym (kiedyś na studiach dorabiał jako ratownik na basenie) i w kapoku to jest ok aczkolwiek nie jestem gotowa na jakieś krzywe akcje na wodzie 😬

super, dziękuję za szczegółowy opis. Oglądam teraz te krajobrazy i przepadałam 😍 tylko trochę mnie ceny odstraszają… w sumie nie widzę nic ciekawego taniej niż 1000 zł za noc a jakoś się zrobiłam trochę żyła mając w perspektywie miliony monet jakie za chwilę zaczniemy zostawiać w klinice 😬
Zaraz zerknę u mnie na booking na te noclegi, które my mieliśmy zaklepane.

a co tam się na tej łódce wydarzyło? Ja się boję wody 😓 przy Starym (kiedyś na studiach dorabiał jako ratownik na basenie) i w kapoku to jest ok aczkolwiek nie jestem gotowa na jakieś krzywe akcje na wodzie 😬
Generalnie dostajesz łódkę, wiosła i masz sobie popłynąć na wyspę!

Generalnie dostajesz łódkę, wiosła i masz sobie popłynąć na wyspę!
Tak to wygląda mniej więcej:
1690914755540.png

Widzicie te małe łódeczki?

reklama
Do góry