reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Zarządzenie ludźmi to często mega niewdzięczna robota 😬 wystarczy chociaż jedna toksyczna osoba w zespole i atmosfera zatruta..
Ja bym z chęcią wyje.ała kilka osób ze swojego działu i byłby wtedy dream team 😀
O to prawda bardzo niewdzięczna. I coraz częściej dochodzę do wniosku, że po prostu nie chce tego robić.

reklama
ja też miałam u siebie taką jedną przebrzydłą ździrę, która mi krwi napsuła mnóstwo… był nawet taki moment, że dzięki kłamstwom, manipulacjom i politycznym kontaktom całej rodziny 🤮🤮🤮 wygryzła mnie ze stołka 😡😡😡 ja wtedy przeszłam załamanie nerwowe bo zapieprzałam jak bury osioł w tej firmie, praktycznie nie wychodziłam z biura i jeszcze brałam kompa do domu, jak już mnie perfidnie wydymali i zmieniłam komórkę organizacyjną to moje zadania dostało 8(!!!) osób … w końcu los się odwrócił, ja wróciłam na stołek a żmija znów była pode mną. Znów knuła psuła , podpierdalała swoje „koleżanki” najwyżej jak mogła, psuła PR całego działu i każdego pracownika osobno. Obrzydliwy człowiek. Obecnie jest na macierzyńskim a w sumie to już nawet na wychowawczym jeszcze chwilę. Zaszła w ciążę oczywiście od razu w pierwszym cyklu. Nie wiem jak zniosę jej powrót, na bank będzie trajkotać o dzieciaku i mówić mi „co tracę”, jakbym sama nie wiedziała …🙄
Trzymam za Ciebie kciuki żebyś nie musiała być w trakcie jej powrotu tylko żebyś sobie siedziała na l4 ciążowym czekając spokojnie do porodu 😘

o stara, teraz to mi zaimponowałaś prawie tak bardzo jak tym szpagatem🤩😅💪🏻 dlatego prawie, że ja bez problemu jebnę milion kroków ale szpagatu to chyba nigdy w życiu 🥲
powiem Ci, że dla mnie wszystko co systematyczne jest trudne 😅 z tym u mnie najgorzej, więc i łażenie, i dochodzenie do szpagatu mają tę samą trudność 😅

reklama
w lutym, najkrótszym miesiącu roku, było ponad 1200, więc 1500 jest do zrobienia chyba 🤔
Będę walić 💩
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Do góry