Avy
Fanka BB :)
Takie najlepszeJuz więcej dziur niż piżamy ale nie mam serca wyrzucić
Trzeba zrobić kiedyś konkurs szałowych piżam Ja mam spodnie w misie polarne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie najlepszeJuz więcej dziur niż piżamy ale nie mam serca wyrzucić
ja mam jednoczesciowego jednorożcaTakie najlepsze
To ta w awokado to jest chyba jedyna taka moja piżama, tak to śpię w gaciach starego, jakichś jego starych koszulkach etcTakie najlepsze
Mi stary kupił takąTakie najlepsze
Jesteście i zawsze można się Wam wyżalić i znaleźć zrozumienie i to jest najważniejsze. Dziękuję, że nadal mogę tu być Podczytuję wątek o ivf z adopcją komórek, ale nikogo tam nie znam, postów jest bardzo mało i nikt nie rozmawia tam o emocjach - wolę być tu, z Wami. Wśród najbliższych niewiele osób wie, na co się zdecydowaliśmy. Rodzice mojego męża już ledwo normalny ivf ogarniają Mam wrażenie, że im ulżyło, jak się transfer nie udał.nie dziwie się... Myszko, czego w tej chwili potrzebujesz? Co możemy dla Ciebie zrobić? Czy możemy jakoś sprawić, że będzie Ci łatwiej przez to przejść?
Czy w "życiu realnym" masz wsparcie, które zaspokaja Twoje potrzeby?
Ja nie napisałam, że w miśkach polarnych śpię tylko, że mam Najbardziej lubię ogromną koszulkę z DexteremTo ta w awokado to jest chyba jedyna taka moja piżama, tak to śpię w gaciach starego, jakichś jego starych koszulkach etc
Pozamiatałaś!ja mam jednoczesciowego jednorożca
Już się nie tłumaczJa nie napisałam, że w miśkach polarnych śpię tylko, że mam Najbardziej lubię ogromną koszulkę z Dexterem