Brownie1992
Moderator
I obsranegojest to mega przykre, dana to przechodzilam przez 3 lata. Ale wierzę że dla każdej zaświeci słoneczko i dużego się różowego płaczliwego bobaska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I obsranegojest to mega przykre, dana to przechodzilam przez 3 lata. Ale wierzę że dla każdej zaświeci słoneczko i dużego się różowego płaczliwego bobaska
nie no, pójdziesz zobaczyć serducho.Mam wizytę ciążowa u tej samej babki co chodzi Ascarlet na wrzesień. Najwyżej jej oddam
Zakaz oddawania wizyt!Mam wizytę ciążowa u tej samej babki co chodzi Ascarlet na wrzesień. Najwyżej jej oddam
dokładnie takI obsranego
Chyba, że była mocno nieświeżaOd jednej pizzy jeszcze nikomu dupy nie rozerwało
U mnie w domu nie ma czegoś takiego jak nieświeża pizzaChyba, że była mocno nieświeża
Mi wychodzi 01.05.no ja mysle, że tak na dniach powstaną. Ja z @ z 1.08 już na 7.05 niby licząc po OM, a jestem chyba 1dpo. To tak zaraz się wysikają pierwsze majowe mamusie
nie no, pójdziesz zobaczyć serducho.
Dobrze wiecie, że każda z nas by chciała na taką wizyte pójść...Zakaz oddawania wizyt!
Bodziak nadal jest w zakładkach - mam nadzieję, że niedługo go zamówię
Ale ekstra kolor! A ta ściana z lewej łudząco podobna do mojej.Zobacz załącznik 1556922
Narożnik się sklada
Po to tu jesteśmyDobrze wiecie, że każda z nas by chciała na taką wizyte pójść...