Brownie1992
Moderator
To zapodaj lepszy bo nie ma chętnych do dyskusjiAle macie radosne tematy w ten niedzielny wieczór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zapodaj lepszy bo nie ma chętnych do dyskusjiAle macie radosne tematy w ten niedzielny wieczór
O! Mam! Była któraś z Was na Maderze? Bo właśnie mnie naszedł pomysł, że to dobry kierunek na zbliżający się urlop przed ivfTo zapodaj lepszy bo nie ma chętnych do dyskusji
pizzaTo zapodaj lepszy bo nie ma chętnych do dyskusji
my właśnie oglądamy i fakt hardcorowa jest ta częśćOglądaliśmy dzisiaj strażników galaktyki 3. Dobrze, że nie zdążyliśmy do kina na to pójść, jakiś psychopata to nakręcił kilka razy ryczalam tak, że aż spazmów dostawałam, nie mogłam się uspokoić z kina by mnie wywalili
Pizza mnie prześladuje. Chłop miał dzisiaj na obiad. A ja miałam łososia. Niesprawiedliwe! Też chcę pizzę!pizza
Dupsko mi urosnie, a już mam wielkiepizza
a ta na spodzie z kalafiora? I jakiś wegański ser?Pizza mnie prześladuje. Chłop miał dzisiaj na obiad. A ja miałam łososia. Niesprawiedliwe! Też chcę pizzę!
Nie byłam, ale ponoć spokoO! Mam! Była któraś z Was na Maderze? Bo właśnie mnie naszedł pomysł, że to dobry kierunek na zbliżający się urlop przed ivf
Nie... ja chcę prawdziwą pizzę! Taką pyszną, ze stertą normalnego sera i chrupiącym, pełnym glutenu spodema ta na spodzie z kalafiora? I jakiś wegański ser?
A czemu po prostu nie mogłaś z nim zjeść? Rozumiem dieta dietą, ale od czasu do czasu odstępstwo nikomu nie zaszkodziPizza mnie prześladuje. Chłop miał dzisiaj na obiad. A ja miałam łososia. Niesprawiedliwe! Też chcę pizzę!