Avy
Fanka BB :)
Ej, jak równo pojedziemy na urlop to Bolilol będzie tu monologi trzaskałaNie byłam, ale ponoć spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, jak równo pojedziemy na urlop to Bolilol będzie tu monologi trzaskałaNie byłam, ale ponoć spoko
Popieram!A czemu po prostu nie mogłaś z nim zjeść? Rozumiem dieta dietą, ale od czasu do czasu odstępstwo nikomu nie zaszkodzi
Może i mogłam. Ale kiedyś za każdym razem jak byłam na diecie (jakiejkolwiek) to wystarczyło jedno odstępstwo i strasznie trudno było mi wrócić do diety. Więc boję się, że jak na zbyt dużo sobie pozwolę to będzie mi jeszcze trudniej, a poza tym ucierpią na tym moje wyniki.A czemu po prostu nie mogłaś z nim zjeść? Rozumiem dieta dietą, ale od czasu do czasu odstępstwo nikomu nie zaszkodzi
Nie mam zamiaru być na wrześniowych kreskachEj, jak równo pojedziemy na urlop to Bolilol będzie tu monologi trzaskała
ja bardzo dużo gadam, dam radę i sama ze sobąEj, jak równo pojedziemy na urlop to Bolilol będzie tu monologi trzaskała
jasne Bolilol, że dasz radę, kto jak nie Ty?!ja bardzo dużo gadam, dam radę i sama ze sobą
zgadzam się w stu procentach. Niestety często kończy się pęknięciami albo nacinania mi krocza i nic dziwnego że dziewczyny boją się rodzić. W niektórych szpitalach nie ma opcji np znieczulenia. Więc uważam że każdy powinien móc decydować o sobieA mnie nie śmieszy CC na życzenie. Jedna może panicznie bać się pająków, druga porodu. A nawet jeśli nie strach jest powodem to kazda z nas ma prawo decydować o swoim ciele. Polska ma najgorsze statystyki w Europie jeśli chodzi o notoryczne nacinanie krocza bez wskazań i brak współpracy ze strony położnych jeśli chodzi o pozycje wertykalne.
Gratulacje I pizza i maczek się należą!Ja dzisiaj osiągnęłam wagę - I cel i założenie od poczatlu było takie, że będę świętować te wagę pizzą. Ale, że w zeszłą niedzielę wjechała pizza jako motywator, żebym wstała z łóżka, to już dzisiaj stwierdziłam, że nie będę zamawiać...
Ale jeszcze 2,5kg i jadę na maczka, chyba, że w środę po wizycie będzie psychicznie źle, to wtedy sobie nie będę niczego odmawiać
I jutro idę na rzęsy! Ale tym razem na wiekszą objetosc, będę mieć wypasione wachlarze
bardzo dobrze, grzej miejsce na majowych nam!Nie mam zamiaru być na wrześniowych kreskach