reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja dzisiaj osiągnęłam wagę - I cel i założenie od poczatlu było takie, że będę świętować te wagę pizzą. Ale, że w zeszłą niedzielę wjechała pizza jako motywator, żebym wstała z łóżka, to już dzisiaj stwierdziłam, że nie będę zamawiać...

Ale jeszcze 2,5kg i jadę na maczka, chyba, że w środę po wizycie będzie psychicznie źle, to wtedy sobie nie będę niczego odmawiać 😅

I jutro idę na rzęsy! Ale tym razem na wiekszą objetosc, będę mieć wypasione wachlarze 😁

A czemu po prostu nie mogłaś z nim zjeść? Rozumiem dieta dietą, ale od czasu do czasu odstępstwo nikomu nie zaszkodzi
Może i mogłam. Ale kiedyś za każdym razem jak byłam na diecie (jakiejkolwiek) to wystarczyło jedno odstępstwo i strasznie trudno było mi wrócić do diety. Więc boję się, że jak na zbyt dużo sobie pozwolę to będzie mi jeszcze trudniej, a poza tym ucierpią na tym moje wyniki.

A mnie nie śmieszy CC na życzenie. Jedna może panicznie bać się pająków, druga porodu. A nawet jeśli nie strach jest powodem to kazda z nas ma prawo decydować o swoim ciele. Polska ma najgorsze statystyki w Europie jeśli chodzi o notoryczne nacinanie krocza bez wskazań i brak współpracy ze strony położnych jeśli chodzi o pozycje wertykalne.
zgadzam się w stu procentach. Niestety często kończy się pęknięciami albo nacinania mi krocza i nic dziwnego że dziewczyny boją się rodzić. W niektórych szpitalach nie ma opcji np znieczulenia. Więc uważam że każdy powinien móc decydować o sobie

Ja dzisiaj osiągnęłam wagę - I cel i założenie od poczatlu było takie, że będę świętować te wagę pizzą. Ale, że w zeszłą niedzielę wjechała pizza jako motywator, żebym wstała z łóżka, to już dzisiaj stwierdziłam, że nie będę zamawiać...

Ale jeszcze 2,5kg i jadę na maczka, chyba, że w środę po wizycie będzie psychicznie źle, to wtedy sobie nie będę niczego odmawiać 😅

I jutro idę na rzęsy! Ale tym razem na wiekszą objetosc, będę mieć wypasione wachlarze 😁
Gratulacje :) I pizza i maczek się należą!
Też będę się umawiać na rzęsy :)

reklama
Do góry