reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
z mojego doświadczenia wynika, że nie ma czegoś takiego jak "fajny stolarz" 😅
Są są… ale szukać trzeba ich ze świecą. Mam porównanie dwóch stolarzy. Obydwaj mniej więcej podobni cenowo. Zdecydowaliśmy się zrobić jedną jedyną szafę w sypialni u innego stolarza niż resztę mebli. Oooj ale byłam zła na siebie, ze dla 500 zł mniej zdecydowałam się na kogoś nowego, niby polecanego, „znajomy” znajomego. Gościu składał nam szafę trzy dni, po 8 h dziennie brrrr strata czasu totalna. Na dodatek ukruszył troszkę sufit i przykleił o kilka milimetrów za nisko lustro. A na koniec nawet nie starł śladów po ołówku i markerze z lustra i drzwi :/ Za to ten drugi, super stolarz, złożył nam porównywalną szafę w 3 h i jeszcze wypucował w środku i na zewnątrz z odcisków palców i odkurzył po sobie :D

A ja dzisiaj trochę z innej beczki 😄 remontujemy mieszkanie i jestem właśnie na etapie wybierania fachowca od kuchni, kuuuurde dostałam takiego strzała, że masakra. Jeździmy pytamy, wszyscy wyceniają nam kuchnie pod zabudowę na 24000 - masakra. Kuchnia mała, a cena jak za złoto. Jak to u Was wyglada, może macie kogoś do polecenia?
My kupiliśmy w IZiKuchnie i skręcaliśmy sami
Cena u stolarza 25 tyś. Cena w IZI 15 tys.

Ja nie pisze bo robię
IMG_20230811_184907.jpg

Przez to wszystko myślałam nawet o trzeciej opinii, ale nie mam już na to siły.
Zamówię na pewno te zakwasy z buraka z kurkumą, imbirem i cytryną i ten z białej kapusty. No i kombuchę mają! :) Dam znać!
Widzialam opinie o tej Waszej klinice Invimed na fb i jechali po nich, że naciągacze na kasę...

reklama
Są są… ale szukać trzeba ich ze świecą. Mam porównanie dwóch stolarzy. Obydwaj mniej więcej podobni cenowo. Zdecydowaliśmy się zrobić jedną jedyną szafę w sypialni u innego stolarza niż resztę mebli. Oooj ale byłam zła na siebie, ze dla 500 zł mniej zdecydowałam się na kogoś nowego, niby polecanego, „znajomy” znajomego. Gościu składał nam szafę trzy dni, po 8 h dziennie brrrr strata czasu totalna. Na dodatek ukruszył troszkę sufit i przykleił o kilka milimetrów za nisko lustro. A na koniec nawet nie starł śladów po ołówku i markerze z lustra i drzwi :/ Za to ten drugi, super stolarz, złożył nam porównywalną szafę w 3 h i jeszcze wypucował w środku i na zewnątrz z odcisków palców i odkurzył po sobie :D
To nawet ja szybciej składam szafę niż 3 dni 😂😂😂😂

Do góry