Kosinka94
Moderator
Nie sprecyzowałam, chodzi mi o ten zakwas buraczany.Nie no... jem codziennie (zgodnie z zaleceniem) głównie ogórki kiszone, ale to jest takie wmuszanie na siłę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie sprecyzowałam, chodzi mi o ten zakwas buraczany.Nie no... jem codziennie (zgodnie z zaleceniem) głównie ogórki kiszone, ale to jest takie wmuszanie na siłę.
No że tam się takie okropieństwa da kupić
Dobrze wiedzieć na przyszłośćMy kupiliśmy w IZiKuchnie i skręcaliśmy sami
Cena u stolarza 25 tyś. Cena w IZI 15 tys.
Znam te sytuacje, najgorsza jest ta niemocDo nas jutro przyjeżdżają dobrzy znajomi. Z synkiem i ona w ciąży. Mieli być pierwszymi, którzy się dowiedzą, że w ciąży jestem. Los zadecydował inaczej, nie mamy czym się "pochwalić" i też się boje że na widok brzuszka mi łzy popłyną
No bo… taki zakwas to nie jest produkt pierwszej potrzeby wiec szok ze w żabce jest. Muszę obczaić kiedyś asortyment żabki swojej w takim razie, bo ja tylko wpadam i wypadam z reguły po pms’owe chipsy albo lody
Nie wiem żabka się mi kojarzy z hot-dogiem colą i chipsami bo to jedynie tam kupowaliśmy
Oni teraz mają sporo eko rzeczy, różne świeże kanapki, nuggesty z frytkami na ciepło. RóżnościNo bo… taki zakwas to nie jest produkt pierwszej potrzeby wiec szok ze w żabce jest. Muszę obczaić kiedyś asortyment żabki swojej w takim razie, bo ja tylko wpadam i wypadam z reguły po pms’owe chipsy albo lody
mi z fajkami i %Nie wiem żabka się mi kojarzy z hot-dogiem colą i chipsami bo to jedynie tam kupowaliśmy
I czemu mi to mówisz? I tak tu nie mam żabkiOni teraz mają sporo eko rzeczy, różne świeże kanapki, nuggesty z frytkami na ciepło. Różności