reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Nic mi nie mów o kiszonkach, bo jeszcze dzisiaj nie jadłam :D Czeka na mnie pyszny sok z kiszonych buraków 🤮 Co Ci się nie podoba w mojej wypowiedzi? Domek letniskowy czy samochód? 🤣
Ja dziś piłam coś z burakiem z biedry, ale to było chyba smothie i miało jakoś dużo węgli, ale było zjadliwe. A Ty jakieś soki polecasz? Ogórka kiszonego też dziś zjadłam, pestki dyni tak samo więc jestem z siebie dumna😂
Jeszcze musze do paczkomatu po ta kurkuminę podjechać

A ja dzisiaj trochę z innej beczki 😄 remontujemy mieszkanie i jestem właśnie na etapie wybierania fachowca od kuchni, kuuuurde dostałam takiego strzała, że masakra. Jeździmy pytamy, wszyscy wyceniają nam kuchnie pod zabudowę na 24000 - masakra. Kuchnia mała, a cena jak za złoto. Jak to u Was wyglada, może macie kogoś do polecenia?

Oooo! Ja właśnie dostałam Cipronex i Nestatynę na 10 dni i zakaz współżycia w tym cyklu, meh. Czy ponowny posiew robiłaś od razu po zakończeniu kuracji czy czekałaś do kolejnego cyklu?
Nie robiłam ponownego wymazu, bo babka powiedziała, że przecież wyleczone. Teraz jak sama siebie czytam to się za głowę łapię i cieszę się, że już mnie w tej klinice nie ma.
O właśnie myślałam o Tobie i Twoich kiszonkach, bo pokazała mi się reklama takiej firmy rodzinnej co robi miody i teraz otwarli nowa odnogę firmy ukierunkowaną na kiszonki. Nazywa się Zakwasownia Rodziny Sadowskich - wyglada spoko, sama nie próbowałam jeszcze nic od nich oprócz miodów, ale chyba się skuszę po weekendzie i coś od nich zamówię :)
Dziękuję! Przetestuję! :)

reklama
A ja dzisiaj trochę z innej beczki 😄 remontujemy mieszkanie i jestem właśnie na etapie wybierania fachowca od kuchni, kuuuurde dostałam takiego strzała, że masakra. Jeździmy pytamy, wszyscy wyceniają nam kuchnie pod zabudowę na 24000 - masakra. Kuchnia mała, a cena jak za złoto. Jak to u Was wyglada, może macie kogoś do polecenia?
A lokalizacja?
Nie myśleliście o Ikei?

Do góry