reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Ja dziś piłam coś z burakiem z biedry, ale to było chyba smothie i miało jakoś dużo węgli, ale było zjadliwe. A Ty jakieś soki polecasz? Ogórka kiszonego też dziś zjadłam, pestki dyni tak samo więc jestem z siebie dumna😂
Jeszcze musze do paczkomatu po ta kurkuminę podjechać
Takie coś kupiłam:
1691771498241.png

Smakuje obrzydliwie, ale ma ten plus, że łykam, zapijam herbatą i staram się zapomnieć jak smakowało :D

reklama
Nie robiłam ponownego wymazu, bo babka powiedziała, że przecież wyleczone. Teraz jak sama siebie czytam to się za głowę łapię i cieszę się, że już mnie w tej klinice nie ma.

Dziękuję! Przetestuję! :)
O kurczę, to nawet babka z medicoveru mi od razu ponowny posiew przepisała :D rzeczywiście dobrze ze zdecydowaliście się zasięgnąć innej opinii ;) daj znać jak spróbujesz czegos z tej strony, ceny chyba raczej z wyższych ale te specjały w butelkach wyglądają jak wino xD dla samej butelki się skuszę chyba :D

A ja dzisiaj trochę z innej beczki 😄 remontujemy mieszkanie i jestem właśnie na etapie wybierania fachowca od kuchni, kuuuurde dostałam takiego strzała, że masakra. Jeździmy pytamy, wszyscy wyceniają nam kuchnie pod zabudowę na 24000 - masakra. Kuchnia mała, a cena jak za złoto. Jak to u Was wyglada, może macie kogoś do polecenia?
A skąd jesteś? Mogę polecić super firmę która robi w Krakowie i okolicach. Mam od nich zabudowę na wymiar w kuchni, przedpokoju, łazience i salonie i jestem baaaaardzo zadowolona.

O kurczę, to nawet babka z medicoveru mi od razu ponowny posiew przepisała :D rzeczywiście dobrze ze zdecydowaliście się zasięgnąć innej opinii ;) daj znać jak spróbujesz czegos z tej strony, ceny chyba raczej z wyższych ale te specjały w butelkach wyglądają jak wino xD dla samej butelki się skuszę chyba :D
Przez to wszystko myślałam nawet o trzeciej opinii, ale nie mam już na to siły.
Zamówię na pewno te zakwasy z buraka z kurkumą, imbirem i cytryną i ten z białej kapusty. No i kombuchę mają! :) Dam znać!

reklama
Do góry