reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Po tym calym zastrzyku ovi bolą mnie plecy i macica nie wiem czy to dobry znak czy nie 😰 aż się boje co to będzie po duphastonie
nie myśl o tym jaki to znak, bo tak naprawdę to żaden - widocznie po prostu doświadczasz skutków ubocznych i one w żaden sposób nie są związane z szansami na powodzenie lub nie

Mamy polecenia od znajomych, ale niestety mieszkamy w takim rejonie, że kroją jak mogą, a wiem że wielu wykonawców dojeżdża, aczkolwiek Kraków etc. to już za daleko
Co tanie to drogie. My wzięliśmy tańsza firmę do kuchni. Raz to właśnie to że była tańsza, dwa wszyscy nasi znajomi ją polecali. Kuchnia będzie mnie 4lata na październik i już byśmy ją zmienili gdyby nie inne wydatki. Inna koleżanka ma z Ikei i tak jak ja, tyra kuchnie, ma ja rok dłużej i w dużo lepszym stanie niż moja, cenowo wyszły podobnie.

reklama
Co tanie to drogie. My wzięliśmy tańsza firmę do kuchni. Raz to właśnie to że była tańsza, dwa wszyscy nasi znajomi ją polecali. Kuchnia będzie mnie 4lata na październik i już byśmy ją zmienili gdyby nie inne wydatki. Inna koleżanka ma z Ikei i tak jak ja, tyra kuchnie, ma ja rok dłużej i w dużo lepszym stanie niż moja, cenowo wyszły podobnie.
Tak jasne, aczkolwiek w naszym przypadku Ci stolarze z polecenia nie zawsze idą w parze z jakością, niektórzy poprostu kroją kasę 😁

Do góry